LFG.HU

strato
hírekCimkek

Indie RoyaleBár az Indie Royale szervezői legutóbbi hírlevelükben technikai problémákra hivatkoztak, feltehetően inkább a legutóbbi Humble Bundle akció ügyesen időzített megjelenése miatt csúsztatták mostanra a következő játékcsomagjuk kiadását. A HB csapata ugyanis pontosan egy nappal előbb jött ki az Introversion játékokat kínáló ajánlatával, mint hogy a The Really Big Bundle megjelent volna.
Persze mindez alaptalan spekuláció, és lehet, hogy egyáltalán nem így van, a lényeg, hogy még nagyjából négy napig igen csekély összegért lehet hozzájutni a következő négy játékhoz:

És ehhez a bónusz játékhoz:

Ha igényt tartunk rájuk, mindössze annyi a dolgunk, hogy az aktuális vételi árat kifizessük, ami bár elég alacsony, minden vásárlással növekszik egy kicsit. Most is él, és az elkövetkező IR pakkok esetén is élni fog viszont az a szabály, hogyha valaki az éppen aktuális ár többszörösét adja a csomagért, akkor az árat azzal arányosan csökkenti az utána érkező vásárlók számára.
Ha spórolni akarunk, nem biztos tehát, hogy az a jó taktika, ha gyorsan lecsapunk a csomagra. Persze, ha nincs időnk vagy kedvünk rendszeresen figyelni az ár alakulását, és kivárni a legjobb helyzetet, akkor sincs nagy gond, mert általában csak néhány dollárnyi a különbség a legalacsonyabb és a legmagasabb ár között (bármikor is kerüljön rájuk sor az akció öt napjában).

A vásárlás után szokásos módon a levélben is megkapott kóddal érhetjük el a letöltési oldalt, ahol az összes játékhoz kérhetünk Desura és Steam aktiváló kódot is. Érdekesség, hogy a Really Big Sky című játékot jelenleg csak így, a The Really Big Bundle megvételével tudjuk a Steamen játszani.

A következő Indie Royale ajánlat (ha ezúttal nem csúsztatják el), három hét múlva, közvetlenül karácsony előtt fog megjelenni.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához