LFG.HU

dekszter
hírekCimkek

South Park. A név sok magyarázatra nem szorul, hiszen a világ minden táján hatalmas siker és legalább egyszer már (szinte) mindenhol kiverte a biztosítékot.
Az 1997-ben indult sorozat hódított a tévében és a mozivásznon is, valamint tett apró lépéseket a videojátékok felé is, de a nagy és komoly lépésre csak most kerül sor: a THQ kiadásában és az Obsidian Entertainment keze alatt készül a South Park: The Game. Az első képen, ami a Game Informer januári borítóján helyet, a kultikus sorozat főszereplőit vehetjük szemügyre, ahogy a sokat sejtető tükörképeik előtt állnak.

A játék az eddigiektől eltérően RPG lesz, ami a fejlesztő nevét nézve jó hír, hiszen az Obsidian olyan játékokat készített eddig, mint a Knights of the Old Republic, Neverwinter Nights 2, Fallout: New Vegas vagy a nemrég megjelent Dungeon Siege 3.
A játék készítésében természetesen roppant fontos szerepet kap a South Park két atyja, Trey Parker és Matt Stone, akik a felügyelet mellett a hangjukkal is hozzájárulnak a játék készüléséhez.

Hogy mennyire lehet “szerepjátékosítani” South Park problémás mindennapjait, az  2012. második felében derül ki, amikor a játék megérkezik PC-re, Xbox360-ra és Playstation 3-ra.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához