LFG.HU

strato
hírekCimkek

Good Old GamesElindult a Good Old Games nevű webes játékáruház karácsonyi akciósorozata. A weboldal, mint neve is mutatja, főként a klasszikus, régi jó játékokkal foglalkozik, de idén összeborultak a lengyel CD Projekttel, aminek gyümölcseként a Witcher és a Witcher 2 is bekerült a kínálatukba.

Az idei karácsonyi szezont nagy durranással indították: ha a következő két napban bárki megvásárolja a Witcher 2-t az általuk kínált barátságos 23,99 dolláros áron, akkor ingyen és bérmentve megkapja a mellé a játék első részét, annak is az Enhanced Edition verzióját. Az akció  pontos határideje december 10. 10:59 (GMT).

Ha valaki nem ismerné a Witchert, annyit mindenképp érdemes tudnia róla, hogy Andrzej Sapkowski lengyel író Wiedźmiński című novellaciklusa alapján készült a játék, melynek első kötete Az utolsó kívánság alcímmel idén magyarul is megjelent. A játék első részéről nem egészen egy éve Kev nevű felhasználónk írt egy cikket az LFG ismertetői közé.
Hangulatkeltés gyanánt íme a játék második részének egyik előzetese:

Essen pár szó a Good Old Gamesről is:
A GOG-on minden játék DRM mentes, Windows 7 kompatibilis és vásárlás után rend szerint nem csak a játékot és a hozzá tartozó kézikönyvét tudjuk letölteni, hanem háttérképeket, zenei albumokat, artbookokat, és egyéb jóságokat is.
A GOG játékai nem kötődnek kliensalkalmazáshoz (mint például a Steam vagy az EA Origin esetében), így letöltésük után azokat szabadon telepíthetjük, vagy akár archiválhatjuk őket későbbi felhasználásra. Valójában a GOG a sávszélesség óvása érdekében javasolja is, hogy írjuk DVD-re a letöltött játékainkat, de persze mint minden jó online játékboltnál, itt is folyamatosan elérhetjük a megvásárolt játékainkat bárhonnan is csatlakozzunk az internetre.
Természetesen a regisztráció ingyenes, és ha nem akarunk rögtön fejest ugrani, és megvenni a két Witchert, tallózhatunk a többi 6-10 dolláros játék között is, de akár néhány ingyenes játékkal is kipróbálhatjuk, hogyan is működik a GOG:

A Witcherek után karácsonyig bizonyos rendszerességgel folyamatosan számíthatunk további akciókra a Good Old Games oldalán, Facebook és Twitter lapján, illetve fórumában. December 12-én indulva két napig például bárki ingyen a virtuális polcára teheti majd az Empire Earth: Gold Editiont, amiért amúgy 6 dollárt kellene fizetni.
Aki még nem regisztrált, annak nincs semmi vesztenivalója, van viszont annál több nyernivalója. Érdemes nyitva tartani a szemeket, és lecsapni a jó ajánlatokra.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához