LFG.HU

taverna
strato
hírekCimkek

Game of ThronesA Jég és Tűz dala alapján készült már idén egy videojáték, mely a Genesis alcímet viseli, és Westeros 1000 éves történetét dolgozza fel. A stratégiai játék vegyes fogadtatásban részesült, de a fejlesztő Cyanide Studios nem adja fel, és gőz erővel dolgozik egy RPG-n is, mely képi világát tekintve az HBO minisorozatát idézi.

A játék címe nemes egyszerűséggel Game of Thrones lesz, és mostanában kezdtek el szállingózni róla az információk és a videók.
Amit biztosan lehet tudni, hogy a játék Unreal 3-as motoron fut, PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra is meg fog jelenni, és ha nem jön közbe a világvége, akkor a jövő év első negyedévében ez be is fog következni.

A játék honlapján egyelőre csak a Fallal és az Éjjeli Őrséggel foglalkozó oldal tekinthető meg, de idővel meg fogják nyitni a többi szakaszt is.

A történet George R.R. Martin láttamozásával készül, melynek főhősei Mors Westfold, aki az Éjjeli Őrség tagja, és Alester Sarwyck, aki pedig egy vörös pap. A történet kettejük között váltakozva, fejezetszerűen, halad előre.
Mindketten rendelkeznek különleges képességekkel. Mors valójában egy warg, aki képes kutyája szemén keresztül látni, és így érdekes helyeket felfedezni, vagy az állat szaglását használva követni valakit. Alester papi hatalmát segítségül hívva lángokkal tudja beborítani a kardját, illetve magasabb szinteken tűzalapú varázslatokat is képes használni.
A két hőst irányítva a közel 30 órás játékidő alatt bejárhatjuk Westeros híresebb helyszíneit, és összefuthatunk a regény/filmsorozat főbb szereplőivel is.

A cikk zárásaként álljon itt a legfrissebb hangulatkeltő videó, melyben 1:52-nél egy kis meglepetés is várja a nézőket:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához