LFG.HU

taverna
BePe
hírekCimkek

A Négykapu versenysorozat 2009-ben indult a Tuan támogatásával, ebből nőtte ki magát a napokban alapult Négykapu Társaság Kulturális Egyesület, amely független szervezetként próbál tenni a hazai szerepjáték életért.

A honlapjuk (URL: http://www.erion.hu ) egyelőre ugyan puritán, de remélhetőleg a versenysorozatukhoz méltó tartalommal töltik majd fel.

Sok sikert kívánunk nekik!

Az Egyesületről
Egyesületünk a fiatalok írás- és olvasáskészségének fejlesztése mellett elsősorban az asztali, kártyás, táblás, és élő szerepjátékok népszerűsítését tűzte ki céljául. Szeretnénk ezt az elfoglaltságot minél több fiatallal megismertetni. Hiszünk benne, hogy nem a fiatalokkal van a gond, csupán a megfelelő módszert kell megtalálnunk ahhoz, hogy megszeressék az olvasást és a könyvek világán keresztül jobban kommunikáló, talpraesettebb, kreatívabb felnőttekké váljanak majd. Társaságunk tagjai vallják, hogy a játékok, a regények megalapozta szerep-, társas-, és  táblás játékok azok a felületek, amelyeken át a gyerekeket és a fiatalokat vissza lehet vezetni az olvasás világába, hisz ezeket az elfoglaltságokat szívesen, külső nyomás nélkül is űzik. Éppen ezért ezeken a világokon át igyekszünk elérni őket.

Ars poetica
Az erion.hu mindamellett, hogy a Négykapu Társaság Kulturális Egyesület hivatalos honlapja, egyben egy szerepjátékos rajongói oldal is. A felkerült és a későbbiekben felkerülő anyagok ebből következően szigorúan rajongói alkotások, amelyeket versenyeink, táboraink és egyéb rendezvényeink látogatóinak készítettünk. Ha írásaink elnyerték a tetszésedet, annak csak örülni tudunk, használd őket egészséggel. Ez a mi kontinensünk, a mi galaxisunk, a mi univerzumunk, mi így játszunk, így mesélünk. Függetlenül attól, hogy tagjaink külön-külön milyen véleményen vannak bizonyos dolgokról és eseményekről, a Négykapu Társaság mint közösség és egyesület semmiféle vitába vagy pereskedésbe nem kíván beleszólni, vagy semmiféle ilyen ügyben nem fog véleményt formálni, és kérünk téged, te is az itt elhangzottaknak megfelelően kezeld az anyagainkat és a fórumunkat.

A honlap írott anyagairól
A honlapon található írott anyagok mind rajongói alkotások, s ily módon ingyenesen letölthetők és elolvashatók; az egyesületnek nem célja ezeknek értékesítéséből származó pénzszerzés. Arra kérünk csupán, hogy amennyiben máshol, más fórumokon vagy weboldalakon jeleníted meg írásainkat, jelölj meg minket mint forrást!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához