LFG.HU

dekszter
körkérdésCimkek

Új év kezdődött, mindenki új naptárat kezdett, amiben talán már be is van karikázva egy-két fontosabb, piros betűs dátum. Talán csak az idei GenCon, ahol minden évben érdekes dolgokról hullik le a lepel a kiadók standjainál, legyen szó újdonságokról, vagy megszellőztetett dolgok pontosításáról, de könnyen lehet, hogy egy célba vett játék vagy kiegészítő, már konkrét dátummal rendelkezik, hála a kiadók előre kiadott katalógusának vagy óramű pontosságú munkamenetének.

Nagy valószínűséggel minden űropera rajongó árgus szemekkel fogja  figyelni a Fantasy Flight Games “kirendeltségét”, hiszen valószínűleg nyáron már lesz információ a hozzájuk került Star Wars-ról. Említést érdemel még a “fű alatt” dolgozó White Wolf is, aki ugyan adott ki megjelenési naptárat, de nem vernek nagy dobra semmilyen konkrét megjelenést. Érkezhet a Dragon Age és a The One Ring rpg folytatása is, a sor pedig még sokáig folytatható akár a nagyok, akár a kicsik között a szerepjátékok, kiegészítők, társasjátékok kategóriájában.

A fejlesztők és a kiadók idén sem fognak a babérjaikon üldögélni, így a malacperselyekre vélhetően és remélhetőleg nehéz idők járnak majd 2012-ben is.

Idei első kérdésünk:

Idén milyen szerepjátékot vagy kiegészítőt vársz a legjobban?

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához