LFG.HU

strato
hírekCimkek

Indie RoyaleMint derült égből a villám, az Indie Royale kiadott egy új csomagot. Egy új kezdeményezés első állomása ez, melynek neve Lightning Pack. Ennek lényege, hogy egy előre be nem jelentett csomagot meglepetésszerűen adnak ki, és csak rövidebb ideig kínálják.

Az első villámcsomag teljes egészében a Serious Samre fókuszál. A két klasszikus kezdőrész mellett, mellyel Sam a 2000-es évek elején híressé vált (The First Encounter és The Second Encounter), a következő friss indie címeket találjuk a csomagban:

Ezek a játékok a Serious Sam: BFE tavalyi megjelenése körül készültek, kivéve a legutolsót, amelyet most ennek az Indie Royale pakknak a kíséretében jelentettek meg. A csomag az indulástól számított 100 órán keresztül vásárolható meg a már megszokott szabályok szerinti áron.

Indie Royale - Serious Sam Lightning Pack

klikk ide

 

Bár a felsorolt indie címek is érdekesnek tűnnek, szerintem már az eredeti két játék miatt is érdemes beruházni. Az agyatlan tömegjelenetek, az izomszagú poénok és az ágyúgolyóval való tekézés bőven megér pár dollárt. Ráadásul osztott képernyőn kooperatív módban is játszhatók.

Sam I am!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához