LFG.HU

tadt
hírekCimkek

Az Alderac Entertainment Group közzétette a Legend of the Five Rings ingyenesen letölthető verzióját. A Kolat kiadás néven futó PDF fájlból mindent megtudhatsz a játékról, linkeket tartalmaz a szabálykönyvhöz és 9 teljes nyomtatható paklit, egyet minden klánhoz. A ritka lapokat (amennyire egy interneten közzétett PDF fájl az lehet) tartalmazó csomag nem egy gagyi kezdőkészlet, versenyekre tervezték.

Az Asmodee kiadó cikksorozatot indít, amelyben bemutatják, hogyan lesz egy prototípusból kész játék. A „Making A Game: From Prototype to Project” című iromány angolul itt olvasható.

Eleget téve a látogatók jelzéseinek, az Origins Game Fare megváltoztatta a 2013-as kiállítás időpontját. A meghirdetett május 29-június 2 helyett június 12 és 16 között lesz megtartva az ICv2 forrásai szerint, így az iskola végeztével a diákok is részt tudnak venni az eseményen.  Ettől függetlenül a 2012-es show az eredeti (május 29) időponttal veszi kezdetét, a 2014-es és 2015-ös dátumok pedig még nincsenek fixálva.

A Steve Jackson Games a honlapján jelentette meg stratégiai segédletét Philip duBarry tervező, Revolution! című játékához.

Sam Mercer Yancey Stricklerrel (a Kickstarter társtulajdonosa) készített interjúját a Purple Pawnon olvashatjátok.

Már a Santiago de Cuba online változatát is kipróbálhatjátok a Yucatán.

Egy philadelphiai TV csatorna bemutatta a  DominionCarcassonne és a The Settlers of Catan játékokat egy rövid,  a felelős nevelésről szóló riportjában.
David Murphy kb. két percben mesél a játékokról és teszi azokat érdekesebbé a néző számára.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához