LFG.HU

strato
hírekCimkek

Indie Gala

Az első Indie Gala játékcsomag igen szép számban fogyott, így várható volt, hogy lesz folytatás. Túl sokat nem is kellett rá várni. Az Indie Gala 2 összesen 11 játékot és 7 zenei albumot kínál megvételre 3 különböző méretű csomagban.

The Carebear Bundle

A legkisebb csomag  3 játékot és ugyanennyi albumot tartalmaz, és kőkemény 1 Dollár kifizetésével már a miénk is lehet.
A pakkban található játékok és zenei albumok a következők:

  • The Numbers – Beautiful EP
  • Giraffage – Comfort
  • Casey Lalonde – Skitter EP

Itt jegyezném meg, hogy a Fortix 2 egy magyar játékstúdió játéka, ami a klasszikus területelkerítősdi egy újragondolt, és fantasy környezetbe ültetett változata.


The Big-Saver Bundle

Aki nem elégszik meg az első csomaggal, az a másodikban már 5 játékot és 6 zenei albumot talál. Mivel a második csomag tartalmazza az elsőt, a harmadik pedig a másodikat, a továbbiakban csak az előzőhöz képest vett különbséget sorolom fel. Tehát a második pakk többlettartalma az elsőhöz képest:

  • Robot Science – Square
  • Casey Lalonde – Thank You
  • Jack Butler – Fit The Paradigm

Ennek az árminimuma, ha jól értelmezem, az első csomagért eddig kifizetett összegek átlaga, ami jelenleg 5-6 dollár között mozog.


The Epic Gala Bundle

A harmadik pakk a maga 11 játékával és 7 zenei albumával a legnagyobb. A beszálló ár a második csomagért adott összegek átlaga, ami most 10 Dollár körül található.
Ez a pakk inkább azoknak szól, akik lemaradtak az első Indie Gala akcióról, ugyanis annak a játékaival egészíti ki a mostani második csomag tartalmát. Ezek egészen pontosan a következők:

  • Robot Science – Doodads

A játékok mind a Steam rendszerében aktiválhatók, a zenei albumok pedig MP3 és FLAC formátumban tölthetők le.

Az akció addig tart, amíg 50000 csomagot el nem adnak. Amikor ezeket a sorokat írom, még csak kevesebb, mint 5000 kelt el, de ahogy terjed a hír, úgy fogynak a pakkok is, szóval érdemes iparkodni.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához