LFG.HU

strato
hírekCimkek

A múlt héten elég sok first illetve third person shooter játékkal kapcsolatban jelent meg ilyen vagy olyan videó. Ezeket szedtem most csokorba nektek.

Alan Wake

A korábban csak Xbox 360-ra megjelent pszicho-thriller akciójáték pár nappal ezelőtt kijött Windows platformra is. Ennek örömére és reklámozására a PC-s portról készült egy új kedvcsináló videó:

 

Syndicate

A Syndicate-ről írtam nemrég egy részletesebb cikket, így most nem szaporítanám tovább a szót róla. A játék Európában február 24-én fog megjelenni, így a launch trailer pont időszerű:

 

Mass Effect 3:

A sokak által várt sci-fi akció RPG harmadik része március elején fog megjelenni, de a demó már letölthető a három szokásos platformra. A magyar Digic Pictures készített egy előzetest a játékhoz, de az EA nem akarja, hogy egyszerre behabzsoljuk az egészet, így először (kicsit komikus módon) csak az előzetes előzetesét nézhetjük meg:

Talán mire ez a cikk megjelenik, már a teljes verzió is megtalálható lesz a YouTube-on. Akik egy kis in-game akcióra vágynak, azoknak van itt egy látványos korábbi videó is:

 

Max Payne 3

Bár kedvenc bullet-time-os zsarunk az előző két részben véres bosszút állt a családja gyilkosain, mégsem tudta magát túltenni a szörnyű veszteségen. Fájdalomcsillapító(!) függő lett, és mivel a rendőrséghez nem térhetett vissza, jelenleg egy brazil ingatlanmogul testőreként próbál megélni. Lecsúszott főhősünk amúgy sem rózsás élete újabb fordulatot vesz, amikor a főnök fiatal és vonzó feleségét elrabolják.
Megjelenés áprilisban, addig itt a legfrissebb előzetes:

Aki bekukkantana a játék részleteibe is, annak ajánlom a honlap meglátogatását, aki viszont csak egy kis játékbeli akcióra csorgatná a nyálát, annak ezt a szintén nem oly régi videót javaslom megtekinteni:

 

Far Cry 3

Bár a megjelenése csak szeptemberben várható, a tavalyi E3 óta viszonylag csöndes Far Cry 3 a héten két nagyobb követ is dobott az állóvízbe. Először jött egy cinematic trailer, melyben a múlt évben már megismert és sokak által azonnal megkedvelt főellenség is felbukkan (és szerencsére egy kicsivel sem lett normálisabb, mint akkor):

Aztán néhány napja érkezett egy gameplay előzetes is, mely alapján a játék igen ígéretesnek tűnik (és nem csak azért, mert tudatmódosító gombát is lehet benne szedni :):

Kellemes csemegézést kívánok!

Far Cry 3


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához