LFG.HU

CikkBot
mesélőknekCimkek

Kalandmodul 1-3. szintű karakterek számára az Általános Fantasy Szerepjátékhoz (Basic Fantasy Role-Playing Game), mely – a K&M mellett – az egyik legjobb open source oldschool RPG.

Chris Gonnerman játéka hamarosan magyar nyelven is letölthető lesz a játék honlapjáról, addig is (elöljáróban) fogadjátok szeretettel ezt a kalandot, mely kisebb módosításokkal bármely “régivágású” rendszerben (Kard és MágiaKazamaták és Kompániák) lejátszható.

A modul az Adventure Anthologies sorozat része.

Miként az általam feltöltött dolgokat ajánlani szoktam: Használjátok örömmel!

Gryk Thalak ősi törp királysága valaha magában foglalta a Felföld teljes területét, egészen Királyvölgy szegletéig. Néhány száz éve azonban humanoid támadások sora gyengítette meg a királyságot, és a déli területek lassan elhagyatottá váltak az állandó betörések miatt. Ez idő tájt hagyták el a törpök azt néhány kisebb déli bányát is, melyek ekkorra amúgy is teljesen kimerültek.
Bizonyos felfedezők és mindenféle kalandorok azonban tovább kutatták a területet, annak reményében, hátha elkerülte a törpök figyelmét egy-egy gazdag telér. Ám ők leginkább csak szörnyek fészkeire és gyors halálra leltek…

Letöltés
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához