LFG.HU

BePe
hírekCimkek

A Zenimax Media már 2007-ben bejegyezte az elderscrollsonline.com domaint, rengeteg spekulációt generálva a Tamrielben játszódó új MMORPG fejlesztéséről.

A sajtózárlat miatt (szinte senki nem nyilatkozhatott az ügyben) sokáig csak annyit lehetett tudni, hogy 300 millió dollárt különítettek el a projektre, szóval úgy tűnik, nagyot akarnak gurítani vele :)

A kiszivárgott belsős infók alapján (itt indult némi pereskedés a Bethesda anyavállalata a Zenimax és a pár játékoldal között) 2009-ben indult volna a játék, de ismeretlen okok miatt lefújták a startot, a legújabb információk szerint 2013-ban nyitja meg kapuit az Elder Scrolls Online.

Reméljük, hogy a Game Informer magazin júniusi száma és az addig kikerülő trailerek segítenek majd jobban képbe kerülni az új MMORPG kapcsán. (Ezer évvel a Skyrim története előtt játszódik majd a történet, amikor Molag Bal egész Tamrielt megpróbálja átráncigálni a saját démoni síkjára. Három frakció lesz választható az elején, ami meglátjuk mennyire lesz elegendő. :) )

Kérdés az olvasókhoz: TI mit vártok/várnátok (el) ettől a játéktól?

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához