LFG.HU

Petrus
hírekCimkek

A tegnap jelentették be, hogy a Witcher játékairól ismert lengyel CD Projekt fejlesztői a Witcher 3 mellett egy új, tripla-A kategóriás játékba fogtak, amelynek hátteréül a sokak által ismert Cyberpunk szerepjáték fog szolgálni.

A fejlesztés a háttérben már egy éve tart és maga Mike Pondsmith (“Maximum” Mike, azaz a CP fejlesztője és agya)  is szorosan együttműködik a fejlesztőkkel, a bejelentés egy
részét is ő maga tette. Pondsmith elmondta, hogy a több, mint ötmillió eladott CP2020 után ő és a világ minden CP játékosa, rajongója már nagyon régóta várt egy igazi számítógépes adaptációra, de nem volt olyan megfelelő csapat, amely megvalósíthatta volna ezt – egészen eddig.

A tervek nem csak egy játékról, hanem a Witcher-hez hasonló univerzumról és több címről is szólnak, és az ígéretek szerint magas minőségű, hardcore, felnőtt szerepjátékra számíthatunk. Karakterünket több osztályból is választhatjuk, fegyverekkel és kiberverekkel tuningolhatjuk, és a történet szerteágazó, sötét és nem-lineáris lesz.

További részletek:

 

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához