LFG.HU

San
humorkaCimkek

FELSZOLITAS AZ ALKALMAZOTTAKNAK:

BETEGSEG
A tovabbiakban nem fogadjuk el bizonyitekkent az orvosi igazolast! Aki kepes elmenni az orvoshoz, az dolgozni is kepes!

TAVOLMARADAS OPERACIO MIATT
Nem engedjuk meg tobbe ezt a gyakorlatot. Aki nalunk dolgozik, annak minden reszere szuksege lesz, es nem tavolittathat el magabol semmit!
Dolgozoinkat ugy vettuk fel, ahogy vannak, es ha barmit kivesznek beloluk, az azt jelenti, hogy kevesebbek lesznek, mint amirol az eredeti munkaszerzodes szol. Akin sebeszi beavatkozast vegeznek, az eltávolított szerv(részlet) arányában csökkentjük a fizetését. (Agynál 2x-es szorzót alkalmazunk)

TERHESSEG
A terhesseg vegso fazisaban engedelyezzuk az elsosegely-szobaba valo tavozast, a szulesi fajdalmak megindulasa utan. Ha megsem indul meg a szules, levonunk egy munkaorat!

HALAL
Alkalmazottunk halalat elfogadhato mentsegnek tekintjuk, azonban kotelezo ket hettel elore engedelyt kerni ra, mert az emiatt tavozo munkatars kotelessege az utodot a munkara betanitani.

Jo munkat kivanva:

Vezetoseg

01/2/2001 szamu Vezerigazgatoi utasitas

Targy: A mosdok hasznalata

Eddig dolgozoink mosdohasznalatat csak szobeli útmutatasokkal szabalyoztuk.
2001. februar 21-i hatallyal azonban Mosdohasznalati Szabalyzatot (MHSZ) leptetunk eletbe, mivel szukseget erezzuk, hogy osszesdolgozonk mosdohasznalatat kielegito modon tarthassuk nyilvan. E szabalyzat kereteben un. \”Mosdohasznalati Keretet\”hozunk letre minden dolgozonk reszere. Minden honap elso napjan a dolgozok 20 Hasznalati Pontot kapnak fejenkent. A pontok a kovetkezo honapra atvihetoek. Ket heten belul minden mosdo bejaratat szemelyazonosito es szamitogep-vezerelt hangfelismero rendszerrel latjuk el. Februar 28-ig minden alkalmazottol ketfele hangmintat veszunk: egy normal es egy elkinzott hangut.
A hangfelismero keszulek ekkor lep mukodesbe, de terveink szerint a honap vegeig meg nem vezerli a mosdoajtokat. Dolgozoink ez ido alatt megismerhetik a keszulek helyes hasznalatat.

Amennyiben adott dolgozo Mosdohasznalati Keret erteke nullara csokken, a mosdo ajtaja abban a honapban tobbe nem nyilik ki a dolgozo hangazonositasa utan sem. Ezenkivul, ha egy adott fulket harom percnel tovabb hasznalnak, figyelmezteto hangjelzes kapcsolodik be. Harminc masodperc mulva az egeszsegugyi papirtekercs visszahuzodik a falba, a vizoblites automatikusan bekapcsol es a fulkeajto kinyilik. Ha a fulket ennek ellenere is tovabb hasznaljak, automatikus fenykep keszul a dolgozorol.

A fenykepet a titkarsag faliujsagan jelentetjuk meg. Ennek celja a mosdohasznalat kozbeni idohuzas- es pocsekolas erkolcsi megtorlasa. Amennyiben egy dolgozo fenykepe harom vagy tobb peldanyban kerul a faliujsagra, a munkaviszonyat automatikusan es azonnali hatallyal megszuntetjuk.

Kerjuk fentiek szives tudomasulvetelet es betartasat. Amennyiben kerdese, hozzafuznivaloja van, forduljon bizalommal Titkarsagunkhoz.

Jo munkat kivanva:

Vezetoseg


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához