LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Az LFG.HU és elődje, az RPG.HU idén 15 éve indult el… Az elmúlt másfél évtizedben a (szerep)játékosok szórakoztatása és tájékoztatása mellett egyre jobban bővült a portálunk szolgáltatásainak köre: az önálló oldalként üzemelő Thrillion Kincsei és az LFG.HU részeként működő (hamarosan megújuló) Trónbitorló szerepjátékok mellett megjelent a helyi „pénz”, a zseton, amelyért cserébe extra fórumszolgáltatásokat vagy kaparós sorsjegyet lehet venni az LFG.HU piacán.

Nem feledkeztünk meg a zsetonszerzésről sem: a rendszeresen visszatérő felhasználókat jutalmazzuk a hűségükért, zsetont nyerhetnek a játékosok, ha zöldségharcosokra fogadnak a Szecskavágókban, ha képregényeket alkotnak a Képregénykészítőnkben, de még nagyobb summához jutnak azok, akik leközölhető saját cikket vagy novellát küldenek be.

De a Szecskavágók játékban mecénási jogok vásárlása mellett hol lehet még elkölteni az oldalon szerzett virtuális vagyont?

A válasz egy partneri együttműködésben rejlik: a Gémklubbal, mint Magyarország egyik legismertebb (társas)játékboltjával karöltve egy egyedi online áruházat hoztunk létre, ahol részben zsetonokkal fizetve vásárolhatjátok meg a logikai és társasjátékokat, akár 10% kedvezményt is elérve.

A Játékboltba az LFG.HU-n használt felhasználónévvel és jelszóval léphettek be, a szerzett zsetonokat pedig automatikusan szinkronizáljuk.

A közeljövőben folyamatos akciókkal és játékokkal segítjük a zsetonkészletek feltöltését,

Jó vásárlást és játékot kívánunk! :)

Balázs Péter / BePe


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához