LFG.HU

CikkBot
RPGCimkek

A program a ‘Vampire: The Dark Ages’, valamint a ‘Vampire: The Masquerade’ című szerepjátékok karaktergenerálásához nyújt segítséget. Emellett tartalmaz halandó karakterlapot is, melynek segítségével kidolgozhatóak a csatlós Ghoulok, illetve az egyes krónikákban jelentősebb szerephez jutó egyéb halandók is.

A program nem csak egyszerűen kitölthető karakterlapokat biztosít, hanem azok kitöltése során teljes mértékben figyelembe veszi a választott rendszer karaktergenerálásának szabályait is: dinamikusan számolja az egyes tulajdonságokra, képességekre elköltött pontokat, a generációs határokat is figyelembe véve. A klánokhoz automatikusan beállítja az alap diszciplínákat, gyengeségeket és háttérként felrajzolja a karakterlapra a klánhoz tartozó képet.

Néhány dolgot alapból felkínál lehetőségként, melyeket a fel-le gombokkal lehet kiválasztani. Ilyenek pl.: Természet, Viselkedés, Klán, Koncepció, Diszciplínák, Hátterek, Út, Előnyök/Hátrányok, Klángyengeségek.
Ezekhez segítségképpen rövid leírásokat is meg tud jeleníteni a szabálykönyvekből s így megkönnyíti a választást.

Tartalmaz emellett offline névgenerátort, és lehetőséget biztosít random karakter generálására is, melyben egy alacsony szintű mesterséges intelligencia a Koncepció, a Klán illetve a Diszciplínákhoz tartozó súlyozott valószínűségek kombinációjának segítségével osztja el a pontokat.

Az információs részek szövegei és a karakterlapok képei a White Wolf tulajdonát képezik.

Külön köszönet a segítségért: Lornnak, Norbertónak, Axelnek, Menacenek, Yodinak, és Halnak.

Készítő: Revan (zbirizdo@hotmail.com)

A program szabadon másolható és továbbadható, de a készítője beleegyezése nélkül nem publikálható!

Klikk ide a letöltéshez
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához