LFG.HU

auer
hírekCimkek

Az FFG bejelentette a Rogue Trader szerepjáték soron következő kiegészítőjét, a Stars of Inequity-t. A könyv a Koronus kiterjedés, vad és veszélyes világaira fog fókuszálni.

A benne helyet kapó Világgenerátor segítségével a mesélő képes lesz megtöltetni a bolygóit veszélyekkel és profitlehetőségekkel. A játékosok próbára tehetik bátorságukat a felszíni küldetéseken, átkelhetnek sötét világok felszínén, felfedezhetnek halálos dzsungeleket, ősi romokat, lezuhant űrhajókat és még sok minden mást.

Amíg a korábban beharangozott Navis Primer az odavezető úthoz nyújt támogatást, addig ez a kiadvány a célnál segít: a Koronus kiterjedés számtalan bolygóinak egyikénél. A Világgenerátorral gyorsan létre lehet hozni új területeket és egyedülálló bolygókat egyaránt, az új szabályok pedig segítenek kiaknázni ezeket.

A játékosok lehetőséget kapnak Kolóniák létrehozása, kiterjesztésére és irányítására. Ez a rész egy sor új szabályt vezet be azok számára akik szeretnék létrehozni saját gyarmatukat. A szabályok teret engednek a személyes kolónia menedzselésnek, vagy megbízható Képviselők viselik a gondját, amíg hőseink a csillagokat járják.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2012/09/RT14-book-right1.png

 

A könyv az ígértek szerint még idén megjelenik.

https://www.fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=3572


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához