LFG.HU

Abdul
ismertetőCimkek

Zombis témájú flash-játékokból Dunát lehet rekeszteni, a legtöbb közülük igazán pocsék, de a Kongára frissen kikerült Infectonator 2 szerencsére a jobbak közé tartozik. Az első rész hagyományait követve célunk nem kevesebb, mint (milyen meglepő) egy vírust elterjesztve zombivá változtatni az embereket és megfertőzni az egész földgolyót, mindezt aranyos pixel-környezetbe öltöztetve.

A játék előrehaladtával ördögi laboratóriumunkban a vírusunk által létrehozott zombikat egyre erősebbé, gyorsabbá, ellenállóbbá tápolhatjuk, amire szükségünk is lesz, mert az első városok egyszerű lakóit idővel felváltják a rendőrök, katonák, titkosügynökök, vegyvédelmi ruhás morcosok és társaik. A fejlesztéshez városonként eltérő feladatok teljesítésével, és természetesen az emberek legyakásával szerezhetünk pénzt.

A zombikon kívül lehetőségünk van különböző, általában robbanó, vagy szörtyögő dolgokat is kifejleszteni, valamint különleges karakterekre is szert tehetünk, mint például a maszkos Jayson, a pirospozsgás, késujjú Kruggy, vagy a háttértáncosokkal operáló Jackon, akik képességeikkel könnyebbé teszik helyzetünket.

Az újabb földrészek és városok elérésével feladatunk természetesen nehezedik, de értelmes fejlesztgetéssel egy könnyű délután alatt végig lehet darálni a játékot, ami nagyjából ennyit is érdemel – unaloműzésnek, vagy pár órás kikapcsolódásnak tökéletes.

https://www.kongregate.com/games/TogeProductions/infectonator-2

 

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához