LFG.HU

HammerTimeCafe
Schundi
humorkaCimkek

Vigyázat! Csak az olvassa, ki szereti ezt a stílusú humort! A többiek pedig a mellékhatások elkerülése végett kérdezzék meg azt, akit akarnak.

A Halál a 6.20-as gyorsal érkezik.
A vonat begördült a pályaudvarra. A néptelen peronon csupán egy két kitartó hozzátartozó várakozott. A monoton, búskomor eső csendesen dobolt a fülkék ablakán. Egyetlen alak szált csupán le. Magas, szinte hórihórgas termetét fekete lepel burkolta. Figyelmetlen szemlélőnek úgy tűnhetett, mintha a szomorú köd egyenesen a köpenye alól gomolyogna elő. Fáradt sóhajjal vette vállára hatalmas, kissé csorbult szélű kaszáját.
- Megjöttem.
A környező fák sírva hullatták vérszín leveleiket.

A dicsőség
Hatalmas nép a miénk. Birodalmunknak nem szab határt sem a zúgó folyam, sem a ködbe vesző hagységek meredélye. Váraink büszkén magasodnak, fennen hirdetve hatalmunk nagyságát. Szorgos munkásainknak hála, magtáraink dugig telnek minden jóval, mit csak e föld adni képes, vájáraink egyre-másra fúrják az alagutakat, a mélység értékes kincsei után kutatva. Erős harcosaink önfeláldozóan védik a határt mindentől, mi ártalmunkra törhet. Királynőnk bölcs, és igazságos. Mindig gondoskodik gyermekeiről, jólétünket neki köszönhetjük. Semmi nem pusztíthat el minket! – gondoltuk.
Aztán valaki lepermetezte a bolyt…


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához