LFG.HU

naheha
hírekCimkek

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi és új játékost a soron következő Alien 2179 a Halál Kísértése szerepjáték versenyünkre. A játék az általunk készített saját fejlesztésű szerepjáték rendszerében és a jól ismert Alien világán játszódik.

A mostani versenyen az LFG.hu támogatásával egy csapat ingyenesen vehet részt. Ehhez az alábbi, általunk összeállított kvízjátékot kell megfejteni és a válaszok betűjelét elküldeni az alienverseny KUKAC lfg POTTY hu címre.

A versenyen összesen 3 csapat maximum 18 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csapatokat.

Történet:
2219 januárjában egy kisebb beszivárgó egysége a tengerészetnek előkészítő támadást intézz a Weyland-Yutani ipar világa ellen az Aerodyne ellen. Az előkészítő csapást a Black Sheep Company kipróbált katonái hajtják végre, egy beépített gyalogsági ügynök irányítása alatt…

Hangulatkeltő
“A háború elemi erővel folyik a két meghatározó erő és szövetségesei, a földi vezetésű ICC és a galaktikus nagyvállalat a Weyland-Yutani között. Kikötők, kolóniák, bányák, hajóüzemek, civil és katonai célpontjai és áldozatai vannak mind két oldalon. A pusztítás pedig nem látszik csitulni. Mind a két fél a végsőkig elszánt és nem kíván megegyezésre jutni, ahhoz már túl messzire ment a vállalat.

Ebbe a káoszba vetik be, a USCMC tengerészgyalogosainak egyik speciális alakulatát, a bursti ütközetben hírnevet szerzett Crusader század maradékából és a Black Sheep Companyból létrehozott elit egységet. A tengerészek feladata, hogy kulcsfontosságú csapást mérjenek a Weyland-Yutani egyik világára az Aerodynre, ami kiemelt szerepet tölt be a Yutani vállalat katonai és civil hajógyártásában.”

Verseny részletei:

Dátum: 2012.10.27. szombat – Asztali játék 12:00-tol – 20:00-ig.

Helyszín: Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj: 600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 300 forint.

Nevezési feltételek:

A versenyre csak előre történt e-mailes nevezéssel lehet jelentkezni az alienszerepjatek@gmail.com címen, amiben jelezni kell, hogy mi a karakter neve, amennyiben már játszott korábbi Crusaderes versenyben. Amennyiben még nem vett részt korábbi versenyen, akkor elég egy jelentkezési email névvel.

Jelentkezési határidő: 2012.10.26. (péntek)

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal, vagy a versennyel kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni:

www.alienszerepjatek.hu

A kvízjátékban csak regisztrált LFG.hu felhasználók vehetnek részt.

Megtekintés előtt lépj be az oldal tetején!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.