LFG.HU

naheha
hírek

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi és új játékost a soron következő Alien 2179 a Halál Kísértése szerepjáték versenyünkre. A játék az általunk készített szerepjáték rendszerében és a jól ismert Alien világán játszódik.

A mostani versenyen is az LFG.hu támogatásával egy csapat ingyenesen vehet részt. Ehhez az alábbi, általunk összeállított kvízjátékot kell megfejteni és a válaszok betűjelét elküldeni az alienverseny KUKAC lfg POTTY hu címre.

A versenyen összesen 4 csapat maximum 24 játékosa vehet részt és jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a csapatokat

Történet:

Húsz év telt el az utolsó Crusaderes bevetés óta, és a század nem pihen, akárcsak a galaxis sem, ahol a két szuperhatalom a Weyland-Yutani és az ICC között folyik az ádáz háború. 2240-re viszont minden elkezd megváltozni és olyan új fenyegetés elé néz mind a két fél, ami könnyen nemcsak a háború, de az emberi faj végét is jelentheti.

Minden történetnek van vége és van végső küzdelme. A tavaly megkezdett Crusader század életútja lassan a végéhez közeledik és az epikus lezárás 3 versenymodulban teljesedik ki. Ezek a játékok meghatározók lesznek nemcsak a játékban résztvevő versenyzők számára, de magára az egész Alien jövőre nézve is. Pont ezért játszódik a történet bő 20 évvel az utolsó versenymodul után, akkor amikor a Halál már nem csak kísért, de testet is ölt.

Verseny részletei:

Dátum: 2012.11.17. szombat – 12:00-tol – 20:00-ig.

Helyszín: Cantina klub 1074, Budapest Alsó erdősor utca 3.

Nevezési díj: 600 forint/fő, amennyiben valaki rendelkezik érvényes havi Cantina klubtagságival annak csak 300 forint.

Korábban is játszott karakterek:

Minden korábbi játékban már részt vett karakter megkapja a Veterán +5 pontos előnyt és választania kell legalább -2 pontnyi szociális vagy fizikai hátrányt a 20 évnyi szolgálat miatt!

Nevezési feltételek:

A játékra csak előre történő e-mailes nevezéssel lehet jelentkezni az  alienszerepjatek@gmail.com címen, amiben jelezni kell, hogy mi a karakter neve (amennyiben már játszott korábbi Crusaderes versenyben). Amennyiben még nem vett részt korábbi versenyen, akkor elég egy jelentkezési email névvel.

Jelentkezési határidő: 2012.11.16. (péntek)

Ha bármi kérdés merülne fel a játékkal vagy a versennyel kapcsolatban, akkor azokat a fenti e-mail címünkre várjuk. A játékkal és világgal kapcsolatban pedig az alábbi oldalunkon lehet információkat találni: www.alienszerepjatek.hu

A kvízjátékban csak regisztrált LFG.hu felhasználók vehetnek részt.

Megtekintés előtt lépj be az oldal tetején!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.