LFG.HU

BePe
ismertetőCimkek

Cím: Budapest XIII. kerület Radnóti Miklós u 4-6.

A klubunk, ami kinézetében egy alkimista laborját idéző pincehelyiség, 100nm-en várja a terepasztalos stratégiai játékosokat, szerepjátékosokat, kártyásokat, társasjátékosokat, Cosplay építőket és mindenkit, aki egy kellemes helyen, jó társaságban kívánja eltölteni a szabadidejét. Akár a műhelyben fúrva-faragva, akár a játékokba belefeledkezve.

A terepasztalos és más nagyobb helyigényű játékoknak fenntartott részen akár 6 terepasztalt is el tudunk helyezni. Melyekre a polcainkról kedvetekre válogathattok a sok szép tereptárgyunk közül, hogy a játékaitok minél változatosabbak lehessenek. Tereptárgygyűjteményünket folyamatosan bővítjük. Napról napra több és változatosabb készletből válogathattok. Szabálykönyv és küldetés gyűjteményünk is folyamatosan bővítjük, az igényeknek megfelelően.

A szerepjátékos zugban kényelmes fotelek és asztal várja a fantázia kalandorait. A régies stílusú helységben a játékosok úgy érzik, mintha egy másik világba csöppentek volna, ahol minden történet valósággá válhat. A szerepjátékosok polcára, az igényeket figyelembe véve, folyamatosan kerülnek fel a különböző kiegészítők, térképek és társaik melyek kényelmesebbé vagy jobbá tehetik a kalandokat.

A társasjátékok szerelmesei a terepasztalokon kényelmesen játszhatják bármelyik társast. Polcainkon saját készítésű társasjátékaink közül válogathattok, mely jelenleg feltöltés alatt áll. Ám, ha ezek közt nem találtok kedvetekre valót, saját társasjátékaitok bármikor lehozhatjátok, hogy nagyobb társasággal is tudjatok kényelmesen játszani.

Van egy szép nagy, gépesített műhelyünk, ahol a klubtagok a szakkörökön elsajátíthatják a hobby modellezés és festés részének felsőbb szintjeit. Melyben szakavatott, többszörös Golden Gobbo nyertes oktatók segítik őket. Műhelyünkben az alábbi gépeket és eszközöket találhatjátok meg: Airbrush kompresszorral és fülkével, fúró, csiszoló és fűrészgépek. Terveink szerint pár hónapon belül CN marógép, vákuumhúzó és 3D nyomtató is lesz. Illetve lesznek festékeink, ecseteink stb. Ha éppen a frissen vásárolt modelljeidnek esnél neki, de nincs nálad semmi.

Szeretettel várjuk más klubok hasonló bemutatkozását is, amennyiben szeretnének rákerülni a budapesti vagy vidéki Klubtérkép-re :)
Van egy egyszerű “büfészerű” konyha is, ahol üdítőt, kávét és teát lehet vételezni. Illetve van hűtő és mikro is ha valaki enni-innivalót hozna magával. A büfé becsületkassza alapú, a befolyt összeg a büfé kínálatának fenntartására, bővítésére fordítjuk. A laborban természetesen mosdót is találhattok, mindennel, amire szükség lehet. ;)
A klubban tervezzük számítógép illetve nyomtató beüzemelését, melyen sereglistát lehet összeállítani és nyomtatni. Internet elérést is biztosítanánk rajta valamint WiFi-n is. Szeretnénk biztosítani a klubtagoknak egy “könyvtárat” ahol a legelterjedtebb stratégiai játékok és szerepjátékok szabálykönyvei lesznek elérhetőek.

Az Alkimista Laboratóriumnak több támogatója is van, akik kedvezményt biztosítanak klubtagjaink számára. Vásárlási kedvezményünk van a Szikla-Főnixnél, a Modell Hungáriánál valamint a Dekortárnál. Támogatóink sorát a jövőben még szeretnénk bővíteni.

A klub működését a Ház házirendje, illetve a Klub és a Műhely házirendje szabályozza.

És most beszéljünk az árakról, ami gondolom mindenkit érdekel.
Mivel a klubunk nem pénzszerzési szándékkal alakult, hanem a Hobbistákért, ezért árainkat a többi neves klubéhoz igazítottuk.

A napi Látogatói díj: 300 Ft. Ez magában foglalja a klubhelység és a műhely használatát. (A mosdó és a büfé egyértelmű ugyebár).
A Klubtagsági díj: 2500 Ft/hó/fő. Ezért az összegért nyitvatartási idő alatt használhatod a klubhelyiséget, a műhelyt és jogosult vagy a – fentiekben már említett- kedvezményekre.
Van továbbá VIP tagság: Ez legalább 1 éves tagdíj egyösszegű befizetése esetén kapható. A normál tagságon felül a VIP tagok egyéb “kedvezményeket” kapnak.

Elérhetőségeink:
E-mail: alkimistalaboratorium@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/AlkimistaLaboratorium


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához