LFG.HU

Biri
hírekCimkek

Augusztus 6-an lesz a film DVD kiadasa (legalabbis Angliaban).
Elso korben csak a `sima` kiadas fog megjelenni, 2 lemezes kiadasban.
Elso lemezen a film lesz. Masodikon nehany extra foglal helyet, ugy mint 10 perc elozetes a Ket Toronybol, a Fox Network TV bemutatoja, a Sci-Fi Channel bemutatoja, Quest For The Ring (gyanitom ez werkfilm lehet), 3 mozi bemutato, 6 tv bemutato, Enya videoklipje, Electornic Arts jatek preview, es egy kis meglepetes: Peter Jackson bemutatja a kibovitett DVD verziot.
A DVD boritojan az egyik filmplakathoz hasonlo kepmontazs lesz lathato.

Az elozekbol kovetkezik, hogy lesz kibovitett DVD kiadas is.
Valoszinuleg november 12-en. Ez alig negy(!) lemezen fog helyet kapni.
Az elso ket lemezen a film lesz, kibovitve 30 perccel (ezzel osszesen 210 perc kozelebe kerul a film), valamint Peter Jackson, a szineszek es a csapat kommentarjaival.
A harmadik es negyedik lemezen osszesen 6 ora anyag lesz, mindennel ami a `sima` kiadas extrai kozott van, es megfejelve jopar perc (ora?) werkfilmmel. Egyelore ezeknek a plusz dolgoknak a pontos listajara meg varnak.
A DVD boritoja egy regi konyvet fog mintazni.

Most ugrik a majom a grizbe, ugyanis lesz meg egy Collector`s Boxset is.
Ebben szinten negy lemez lesz, mint a bovitett kiadasban, plusz egy meglepetes (egyelore nem mondjak, mi), de ez nem a DVD-ken lesz, hanem a csomag melle, szoval gyanitom valami konyv-feleseg lesz (esetleg maga _a_ konyv elso resze), vagy orkos torolkozo, Frodo akcio-figura, kepregeny, tunde-csat, vagy nem tudom mar mire gondoljak.
A DVD boritojabol nem sok mindent lehet latni igazabol, de a kicsit ugy nez ki, mintha az Anduin folyot es az Argonathot abrazolo kepet a doboz kore hajtogattak volna.

lapzarta utan erkezett:
Szoval a harmadik kiadashoz (Collectors Edition) nem lesz semmi plusz targyi meglepetes, csupan a doboz lesz extra design-os, ket oldalt a ket szobor fog allni, korulotte atlatszo a doboz, es igy latod a belsejet, hogy mit is tartalmaz. Ez a kiadas `strictly limited` lesz, ajanljak, hogy rendeld meg elore, mert lehetseges, hogy mikorra kiadnak, mar el is fogyott az osszes. :-]


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.blackstar.co.uk/video/item/7100000020048]
[http://www.blackstar.co.uk/video/item/7100000020047]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.