LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Közel 16 éve indult el a Magyar Szerepjátékosok Oldala és már két éves lett az LFG.HU is. :)
Ez az év is hozott meglepetéseket és fájó tanulságokat is egyaránt, szerencsére minden nehézségen sikerült úrrá lenni, hogy meneteljünk a 3. szülinap felé…

Egy kis statisztika avagy mi is történt az elmúlt 365 napban?
Az LFG-n több, mint 470 új hír/cikk/ismertető/kalandmodul jelent meg, ezekhez közel 5100 hozzászólást írtatok.
Twitterünk túllépte az 500-as számot.
Képregénykészítőnkkel 2500-nál is több képkockát készítettetek.
Szecskavágó játékunkban nyereményként illetve cikkek beküldéséért és a remek képregényekért összesen 1.1 millió zsetont osztottunk ki.
Elindult és üzemel az LFG saját Játékboltja, ahol a fent említett zsetonokkal is tudtok fizetni.

A születésnap örömére megújult a Képregénykészítőnk is, mostantól egy kicsit korszerűbb felületen tudjátok a képregényeket nézegetni, értékelni illetve rendezni.
Az újítások között szerepel a képkockákhoz tartozó cím+alcím írásának opciója, a sorozatok készítésének és azok sorrendbe rakásának lehetősége is. Lehet szerzőket ignorálni/blokkolni és  működik a hozzászólások és új képek RSS feed-je is. A böngészést megkönnyítendő a J és K billentyűkkel tudtok a képek között scrollozni.

Másik örömteli hír, hogy a megújult Trónbitorló játékunk béta tesztje a végéhez közeledik, remélhetőleg december második felében az is megnyílhat a régi és új játékosok előtt.

Mi várható a következő hónapokban?
Hamarosan eredményt hirdetünk a westernes novellapályázaton és kiírjuk a következőt. Funkcióbővítést és tét-emelést hozunk be a Szecskavágókba és még a télen elindulhat az LFG Játéktőzsde is. (Ezekről mind-mind címlapi hír születik majd a maga idejében.)

Ezúton is szeretném megköszönni az LFG stábtagok segítségét és munkáját, az olvasóknak és látogatóknak pedig a biztatást és a beküldött cikkeket. :)

További jó szórakozást kívánok a szerkesztőség nevében!

BePe


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához