LFG.HU

strato
hírekCimkek

Humble BundleÚgy tűnik, hogy a régóta a csőd elől menekülő THQ bevet mindent, hogy talpra álljon. Kérdés, hogy mennyire jó döntés a húzó neveket bedobálni egy olcsón adott játékcsomagba…
Márpedig most ez történt. A Humble Bundle keretein belül egy exkluzív és igen impozáns pakkot állítottak össze, melyben nem kisebb játékok szerepelnek, mint a következők:

  • A teljes Company of Heroes csomag (alapjáték + Opposing Fronts + Tales of Valor)
  • Darksiders
  • Metro 2033
  • Red Faction: Armageddon
  • És az átlagon felül fizetőknek a nagysikerű Saints Row: The Third

A játékok egytől egyig Steamen aktiválhatók (azaz egy ingyenesen nyitható Steam fiókra van szükség hozzájuk), és a legtöbbjükhöz DRM mentesen letölthető a soundtrack a vásárlás után.
A cikk írásakor az átlagár nevetséges 5,2 dollár volt, ami nem valószínű, hogy a cikk megjelenéséig 10 fölé menne. Azonban ez az ajánlat annyira visszautasíthatatlannak minősül, ha az ember egy picit is gamer, hogy nem lepődnék meg, ha egy nap alatt rekordot döntene az átlagár változása.

Lehet, hogy ez a Humble Bundle csomag a THQ haláltusáját jelzi már, de talán ad annyi haladékot a kiadónak, hogy a Company of Heroes 2-vel (melyről épp ma jelent meg egy új előzetes) és a Metro: Last Lighttal jövőre egyenesbe jöhessen.

Zárásképp itt az akció videója:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához