LFG.HU

taverna
Navia_la_Fonz
hírekCimkek

A stratégiai és taktikai játékairól híres Full Controll Studio és a Warhammer-t valamint a Warhammer40000-t készítő Games Workshop bejelentette, hogy 2013-ban visszahozzák a Space Hulk-ot. Ez az egyik legnépszerűbb, a Warhammer 40000 univerzumában készült stratégiai társasjáték. 3D-ben, egyjátékos módban, többjátékos módban egyaránt, PC-re, Mac-re és iOS-re is tervezik kihozni.

A Space Hulk egy ősi, eltűnt hadihajón játszódik, elszigetelt folyosókon és sírszerű kamrákban, az univerzum temetőjében. A játékosok egy félelmet nem ismerő, túlélésért küzdő Űrgárdista Terminátor csapatot vezetnek a ragadozó Génorzók ellen. A táblás játék harmadik kiadásából ismert “Sin of Damnation”-ön alapuló Space Hulk 12 kemény küldetést mutat fel egyjátékos módban, valamint lehetővé teszi, hogy a játékosok csapatként álljanak össze. A kiélezett küzdelmek ismerősek lehetnek a táblás verzióból, valamint a többjátékos mód lehetővé teszi az egymás elleni küzdelmet is: egy játékos az Űrgárdistákat irányítja, egy pedig az ellenséges Génorzókat. A platformok közötti átjárhatóság lehetővé teszi a játékosok számára többjátékos módban, hogy egymás ellen játszhassanak; függetlenül attól, hogy PC-n, Mac-en, vagy mobilon játszanak. Ha mindez nem elég, a fejlesztők hozzácsaptak egy Editor módot is, ahol a játékosok kreálhatnak saját pályákat is.

“Mióta évtizedekkel ezelőtt játszottam a táblás verzióval, azóta szeretném számítógépes játékként létrehozni ezt a részét a Warhammer 40000-nek. Most végre 3D-ben is elérhetővé válik, tele félelmetes Génorzókkal és Terminátorokkal…” -nyilatkozta Thomas Hentschel Lund, a Full Control ügyvezető igazgatója. “A Space Hulk társasjáték és általában a Warhammer 40000 világ rajongóiként örömmel tölt el bennünket, hogy a Games Workshop lehetőséget biztosított számunkra, hogy rajongók kezébe adjuk a `mi` Space Hulk-unkat.”

További információk:

www.spacehulk-game.com

www.fullcontrol.dk

www.games-workshop.com

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához