LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A Fantasy Flight Games bejelentette, hogy a Nomad Games-nél végre elérhetővé tették a Talisman játéksorozat bevezetőjét, a Talisman Prologue-ot PC-re! Ez és az összes többi játék is a népszerű, mágikus küldetéseket magába foglaló táblás játék, a Talisman szabályai szerint fog működni.

A Nomad Games tervezési igazgatója Carl Jackson a Talisman Prologue sajtótájékoztatóján a következőképp nyilatkozott:

“A Talisman Prologue úgy lett megtervezve, hogy a játékosok maguk fedezhessék fel az összekötött, narratív küldetések során a tíz fő karakter összes különleges képességét. Ez egy valódi újítás… Az egyjátékos mód szabályrendszere a 4. újradolgozott kiadáson alapul és egy sor kihívás elé állítja a játékosokat, amilyek a karakterek különleges képességeit a végsőkig feszítik. Hatvan küldetést élvezhet végig a játékos, mindegyiket 3 szintre osztva. A játékosok megtanulják, hogyan kereskedjenek, gyűjtenek fegyverarzenált, eközben mágiát tanulnak és rengeteg mitikus karakterrel és lénnyel találkoznak.”

“Igazán örömteli látni ezt az első kiadást a Nomadtól, ilyen hamar a partnerségünk bejelentése után” – nyilatkozta Jon Gillard, a Games Workshop licence-ekért felelős vezetője. “Úgy gondoljuk, ez egy csodálatos kezdete a franchise-unknak és kíváncsian várjuk a további Talisman termékeket az elkövetkezendő hónapokban és években.”

A játék letölthető németül és angolul a saját oldalán a www.talisman-game.com címen és beszerezhető az online webshopokban is, például a GamersGate-nél és a Desura-nál.

A Nomad Games a Talisman Prologue-ot fogja használni platformként, hogy elérhetővé tegye a többjátékos módot, valamint, hogy a játék okostelefonokon és tableteken is működőképes legyen.

 

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához