LFG.HU

auer
hírekCimkek

Ez nem gyakorlat katona. Ez a valóság. Azok valódi golyók, és valódi bombák. Ez háború. Ha a következő pár órát szeretnéd túlélni, csináld pontosan úgy, ahogy én mondom és csinálom.
- Rince Klebb őrmester, Baraspiai 3. Puskások, röviddel a halála előtt.

A nyáron béta verzióban megjelent Only War immár teljes kiadásban elérhető a Fantasy Flight Games-nél. A fejlesztők továbbra is gőzerővel dolgoznak az újabb kiadványokon, így bejelentették az OW első kiegészítőjét a Hammer of the Emperor-t.

 

Ez a megszokott FFG stratégiát követi, egy első elég vaskos általános kiegészítő könyv – mindaz ami nem fért bele az alapkönyvbe, aztán később jönnek a speciális, kisebb kiadások egy-egy adott témára fókuszálva.

A Birodalmi Gárda a legnagyobb harcoló alakulat, ami az Emberiség Birodalmát védi a rá leselkedő milliónyi veszélytől. Férfiak és nők vívják harcukat a galaxisban, messze az otthonuktól, hogy megvédjék az Impériumot. A Hammer of the Emperor ezeket a katonákat mutatja be, azokat, akik a legszörnyűbb helyzetekkel és ellenfelekkel néznek szembe és csupán a lézerpuskájuk, akaratuk és az eltökéltségük segíti őket.

A Hammer of the Emperor-ban új Regimentek fognak helyet kapni: a fürge Attilai Kemény Lovasok, a halálos Tanithi Első és Egyetlen alakulat, a makacs Valhallai Jégharcosok és még mások. Új szülőbolygók, doktrínák lesznek elérhetőek és megjelennek a hátrányok (Drawbacks) is, hogy minél szélesebb választékból tudják a játékosok és a mesélők megalkotni a saját Regimentjüket. Szabályok lesznek vegyes Regiment (Mixed Regiment) létrehozására, hogy különböző származású katonák együtt harcoljanak – ennek a hiánya az alapkönyvben is feltűnt.

Megjelennek a fejlesztett Szerepek (Advanced Specialities). Ezek veterán katonák számára kínálnak opcionális lehetőségeket, mint például: Verekedő, Harctéri orvos, vagy Mesterlövész.  Ezek mellett Talentek, Bajtárs parancsok és rengeteg felszerelés fogja várni a játékosokat.

A könyvben helyet kap még a lovassági harc szabálya, hogy az ilyen Regimentek is használhassák hátasaikat.

A könyv 2013 első negyedévében fog megjelenni, 39,95 dolláros áron.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához