LFG.HU

HammerTimeCafe
CikkBot
mesélőknekCimkek

December 8-án véghezvittük a legutóbbi Hősök Hajnala DnD4 versenyt, határozottan az LFG.HU támogatásával. Jó hangulatú, pezsgő játék volt, 38 játékossal és 8 mesélővel. Köszönjük még egyszer játékosainknak, hogy ránk szánták ezt a napot, és persze minden segítőnknek, mesélőnknek, támogatónknak, hogy megvalósíthattuk a rendezvényt.

A játék ezúttal a Hősök Hajnala új, egyévados kaland-sorozatát folytatta. Ezennel közzétesszük a teljes versenymodult: tessék nyugodtan utána olvasni, miről is maradtatok le, illetve ha valaki úgy érzi, házi játékra is kis munkával teljesen alkalmassá tehető. A modul 4-5 fős, 3. szintű csapatok számára íródott.

Ott vesszük fel a fonalat, ahol az előző kaland ( http://lfg.hu/56062/meseloknek/a-kigyo-visszater-dnd-kalandmodul/ ) befejeződött: hőseink megszerezték a mágikus kalózhajó, a Kígyó bélyegét, s vele a hajó kapitányi posztját. Ám a tengerek ostora, a pusztító Bíbor Fregatt rendíthetetlenül a Kígyó nyomában lohol, s tetejébe még ádáz átok is sújtja őket. A szabadulás reményét követve a Kígyó újonc mesterei ismeretlen szigetre vetődnek, ahol vad őslakosok őrzik a misztikus romok titkait. Márpedig ha meg akarják szerezni a győzelemhez szükséges hatalmat, hőseinknek szembe kell nézniük az ősi veszedelmekkel…

…a Tollas Kígyó házában.

Alkotók
Írta és tesztelte:   Chipie, Chomy, Glowface, Godpower
Szerkesztés és illusztrációk:  Glowface
Címlap és szigettérkép:  Chomy

Klikk ide a letöltéshez

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához