LFG.HU

Selmo
RPGCimkek

Ezen anyag elsőnek csupán saját használatra készült, de úgy gondoltam, hogy bárki másnak is jól jöhet, legfeljebb hasonló NJK-k fognak szaladgálni sok csapatnál. Alapvetően hétköznapi emberek szerepelnek benne, kikkel az utazók, kalandozók bármikor összefuthatnak. Egy rövid jellemzést követően pár jellemzőbb képzettség és karakterisztika segíti a mesélőt. Szándékosan maradtak ilyen vázlat szinten a dolgok, hogy bármikor hozzá lehessen – és kelljen is – tenni egyedi ismertetőjeleket és ne ugyanúgy nézzen ki az összes csapos. Harciasabb karakterek, mint városőr, szándékosan nincsenek benne, mert általában minden csapat más erőszintet használ, nem is beszélve arról, hogy városonként eltérő lehet e karakterek tapasztaltsága.

A karakterek kidolgozása az LFG.HU kockagurítójának segítségével készült, szóval lehet szidni a szervert a néhol induló karaktereket elérő tulajdonságokért. :) A tulajdonságok 4k10+90+kormódosítók értékben lettek elosztva, a képzettségek tapasztalataim alapján lettek megadva, hasonló módon, itt-ott ki lett osztva pár HM vagy Fp.
Ezeket természetesen bárki módosíthatja a saját szájíze, modulja, helyszíne, ynevképe szerint.

Jelenleg csupán 20 NJK szerepel benne – ezért is nincs tartalomjegyzék, de a címsorokból az Adobe úgyis alkot majd sajátot –, ami kicsit több, mint amit eredetileg terveztem, de jóval kevesebb, mint amire az embernek szüksége lehet mesélőként.

Kattints a képre a letöltéshez

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához