LFG.HU

HammerTimeCafe
naheha
hírek

Nagyon sok szeretettel meghívunk minden kedves régi és új M.A.G.U.S. szerepjáték rajongót a március 2-án megrendezésre kerülő Cantina M.A.G.U.S. szerepjátékverseny-sorozatunk első részére. A verseny az Első Törvénykönyv szabályai szerint kerül megrendezésre, és összesen 5 kalandmodulon átívelő életútjátékot fog tartalmazni.

A versenyre 4-6 fős csapatok jelentkezését várjuk, és összesen 6 csapat tud részt venni rajta.

A mostani és a következő versenyeken is – az LFG.hu támogatásával- egy csapat ingyenesen vehet részt. Ehhez az alábbi, általunk összeállított kvízjátékot kell megfejteni és a válaszok betűjelét egy polgári névvel együtt elküldeni az alienverseny KUKAC lfg POTTY hu címre.

Valahol, túl az időn és a képzeleten, létezik egy világ, melyet istenek alkottak, de emberek uralnak. Egy világ, melyen ott élnek a magasság és a mélység különös lényei. Egy világ, melynek háborúit mágiával és acéllal vívják; egy világ, melynek sorsát együtt formálják bölcsek és fegyverforgatók.

Jöjj! Lépj be a kapun, mely a csodák dimenziójába, a fantázia birodalmába vezet! Légy lakója Ynev világának, részese a kalandnak, melyet a M.A.G.U.S. szerepjáték kínál neked!

 

“Valsmir vagyok, és a harc az én hivatásom.

Valaha, kicsi gyerekként álmaim voltak, álmok, amikben úgy érzetem, hogy bármire képes vagyok. Szörnyeket, varázslókat, gonosz embereket és vadakat öltem. Fiatalon ezek miatt az álmok miatt csatlakoztam a Dhuni-nokhoz. Dhuni-nok, ahogy magunkat hívjuk, ilarnori vágtatók, ahogy az ellenségeink félik a nevünket. Kiváló lovas, nagyszerű íjász és remek katona lett belőlem. Bajtársak, asszonyok és elismerés vett körül. Soha nem szenvedtem semmiben hiányt, és soha nem volt semmi, amit ne kaphattam volna meg. Ahogy viszont múlt az idő, és egyre több jutott nekem, én annál kevesebbet akartam. Év év után hömpölygött, és mind nyugtalanabb lettem, minél tisztábbá vált előttem az egyértelmű jövőm, a katonai rangok a saját család és a siker, annál inkább éreztem, hogy nekem ez kevés, és valami mást akarok. Valami olyat, amit talán más soha nem érthet meg.

Eleinte nem tudtam, hogy mi van velem, azt hittem, hogy megbolondultam, azt hittem, hogy csak valami rossz, makacs kétely szállt meg, de minél inkább múltak az évek, az érzés, hogy mennem kell, hogy nem ide tartozom annál erősebb lett. Végül megtettem. Pyarron szerint 3 655-ben elhagytam az otthonom, elhagytam a családom, elhagytam a harcostársaim és elindultam. Soha nem néztem vissza, és soha nem is fogok visszatérni. Valsmir vagyok, a megvetett, az áruló, a magányos. Valsmir az igazi önmagam, a kívülálló, akit senki sem ért meg, legfeljebb azok a maroknyi kevesek, akik hozzám hasonló nyugtalanságban szenvednek. A kórságban, ami nem hagy minket egy helyben maradni, az átokban, ami örökké űz minket, hogy többet lássunk, többet szerezzünk és többet is veszítsünk mint bárki más.

Az én Uram a kaland, az én Hitem a szabadság, az én Sírom az ismeretlen, az én Kihívásom a lehetetlen, az én hivatásom Kalandozó!”

 

A nevezési díj: 1200 Ft/fő, amennyiben valaki rendelkezik márciusi Cantina klubtagságival annak összesen 800 Ft/fő.

A jelentkezés határideje: 2013. február 26. (kedd)

A nevezési díjat a helyszínen, a verseny kezdete előtt lehet befizetni.

A játék kezdete: 2013. március 2. 12:00, regisztráció 11:30-tól.

Jelentkezni az info@cantinaklub.com emailcímen lehet. Kérjük, hogy csoportnévvel, rendes névvel és előre kidolgozott karakterekkel jelentkezzetek!

Kérdéseiteket, ötleteiteket szívesen várjuk ugyancsak az emailcímre, vagy a https://www.facebook.com/groups/428721210539108/ Cantina M.A.G.U.S. verseny Facebook csoportjába.

A karaktereket és csapatokat az alábbiak alapján kérjük elkészíteni:
 • II. szintre (nincsenek automatikus képzettségek) megírt egységes (jellem, vallás) kalandozó csapatnak kell lennie, akik legalább az I. szintet már együtt kalandozták végig.
 • Az előtörténetek és a közös kalandok leírása.
 • A felszerelést a kezdő felszerelés táblázatban, a Kasztoknál leírt módon lehet választani.
 • Az Érzékeléssel együtt 10 tulajdonság között, összesen 135 pont osztható el.

További szabályok:

 • Minden sikeresen teljesített kaland után minden karakter lép egy szintet, illetve az adott versenyen résztvevő karakterek plusz egy tulajdonságpontot is kapnak.
 • Csak olyan képzettségek fejleszthetők két kaland között, amiket használt a karakter.
 • Új képzettség csak indokolt esetben vehető fel.

A karakteralkotáshoz és a játéksorozat alatt használt szabálykönyvek:

 • Első Törvénykönyv (+kezdő felszerelés táblázat)
 • Második Törvénykönyv (az alábbi fajok kivételével: dzsenn, amund, khál, wier)
 • Harcosok, gladiátorok, barbárok
 • Papok, paplovagok I.-II.

 

Cantina M.A.G.U.S. csapata

 

A kvízjátékban csak regisztrált LFG.hu felhasználók vehetnek részt.

Megtekintés előtt lépj be az oldal tetején!

 


A szerző más irásai

[ további írásai]