LFG.HU

elGabor
hírekCimkek

Megjelent a Grimoire: Heralds of the Winged Exemplar demója. Az eredetileg 1999-re ígért, lassan tizenhét éve fejlesztett játék e bemutatója mindössze két hónapot késett az eredeti, novemberi céldátumhoz képest. A játék atombunker-tulajdonos, neandervölgyi génekkel megáldott szerzője (aki korábban a Wizardry-sorozaton is dolgozott) májusra ígéri a végső verziót, addig pedig IndieGoGo kampánnyal gyűjt adományokat az anyag különböző egyszerűbb vagy exkluzívabb csomagolású változataira.

A nyilvános demó csupán néhány régióból áll, így a végső, kb. 600 órás játékidővel nem érhet fel, de kiválóan hozza a Wizardry VII és kortársai furcsa hangulatát, nehéz csatáit és rendkívüli komplexitását. Van egy meghatározhatatlan, kicsit naiv sármja; pár órás teszt alatt megöltem egy rakat húsevő növényt, férget és óriás szitakötőt, találkoztam egy tündérrel, egy hal megölte Brünhildát, az óriás berserkeremet, hajóztam egy alvilági kriptában, és találkoztam a rettegett Shiva-Han-Goromuval valamint ármádiájával.

A demó jelenlegi verziójában (1.2-es) nem kedveli a Windows 7-et, de XP-n kipróbálva stabil, mint a szikla. A lényegesen nagyobb szuperdemót a játék támogatói próbálhatják majd ki – erről előzetes formájában még beszámolok.

Ha mást nem, a kampányvideót mindenképpen érdemes megnézni; ilyen máshol nincs. Támogatás előtt a kockázatokról és mellékhatásokról mindenki kérdezze meg programozóját, folyamatmenedzserét.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához