LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Egy pici indie játékfejlesztő cég, az Ironsun Studios egy 2.5D-s neo-gót/steampunk kalandjáték fejlesztéséért indított Kickstarter kampányt.  A játék neve: Fathom. A cél 120.000 angol font.

“Mind nagy rajongói vagyunk a Steampunknak és úgy gondoljuk, hogy ez a műfajt méltatlanul hanyagolják a szórakoztató játékiparban.” – nyilatkozta Paul Kelly, az Ironsun Studios ügyvezetője. – “A Fathom ötvözi majd Atlantis városának misztikusságát a víz alatti felfedezések és harc izgalmával, miközben a játékosok a Karib-tenger mélyén kutatnak az elfeledett romok között.”

A Fathom az 1870-es években játszódik, a játékosok Nathaniel Lockhart, a hajótörött viktoriánus kalandozó bőrébe bújnak, aki ugyan nem emlékszik a hajótörésre, viszont látomásai vannak egy rejtélyes vízalatti járműről amit Bathysphere-nek hívnak.

Lockhart megszállottan elkezdi kutatni, hogy mi vezetett a hajótöréséhez ezért megépíti a járművet és visszatér a víz mélyére, ahonnan rémálmai erednek.

A támogatók digitális ajándékokat kapnak: játékbeli ereklyéket, a támogatók arcképeiről mintázott szobrokat, játszható demókat, pólókat és steampunk ihletettségű kapucnis pulcsikat.

https://www.kickstarter.com/projects/1302752729/fathom-2


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához