LFG.HU

HammerTimeCafe
CikkBot
hírekCimkek

SRRA Shadowrun az utóbbi időben nem igazán volt elkényeztetve videojátékok terén. Bár a kilencvenes években több, azóta kultikus státuszt elért program is megjelent, amikben átélhettük az árnyvadászat izgalmát, az új évezredben mindössze egy, a legnagyobb jóindulattal is csak gyenge közepesnek nevezhető, „nyomokban Shadowrunt tartalmazó” FPS látott napvilágot. Most azonban egy Kickstarter projektnek köszönhetően úgy néz ki, hogy nemsokára egy – remélhetőleg a várakozásoknak megfelelő – taktikai CRPG keretében léphetünk újra a felébredt Seattle utcáira.

Némi bizakodásra ad okot, hogy a fejlesztést az egykori FASA egyik alapítója, Jordan Weisman irányítja. A játék iránti érdeklődést jól mutatja, hogy a tervezett 400000 dolláros költségvetés több mint négy és félszeresét sikerült összegyűjteni. A játéknak az eredeti tervek szerint már meg kellett volna jelennie, azonban a várakozáson felüli finanszírozás miatt nem kevés extra tartalom kerül bele, így várhatóan csak idén júniustól játszhatunk majd vele.

SRR Scene

A készítők nem lustálkodnak: rendszeresen frissítik a játék Kickstarter-adatlapját. A legújabb bejegyzésben Mike McCain, a művészeti csapat feje avatja be az olvasókat pár kulisszatitokba:
https://www.kickstarter.com/projects/webeharebrained/shadowrun-returns/posts/435030

Ha valaki lemaradt a Kickstarter projektről, annak sem kell aggódia, mert a játék még mindig megszerezhető 15 dollárért, csak most már nem támogatásnak hanem előrendelésnek hívják a dolgot:

https://store.steampowered.com/bundle/532/shadowrun-returns-pre-order/ 

Aki a korábbi Villámhíreknél elszalasztotta volna, az feltétlenül nézze meg az első játékmenetet bemutató videót, melyet a lelkes fejlesztők narrálnak:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához