LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Just Cause 2Mint ahogy azt megszokhattuk, a Steamen egymást érik a jobbnál jobb akciók. Ez alkalommal a Just Cause második részét szerezhetjük meg nevetségesen alacsony, 3 Eurós áron. Az akció – melyet a játék megjelenésének harmadik évfordulója hirdettek meg – visszavonásig érvényes, így érdemes mielőbb beszerezni a játékot.

A Just Cause 2 egy nyitott világú TPS, amiben célunk, hogy megdöntsük egy banánköztársaság diktátorának elnyomó rendszerét. Politikai nagygyűlések levezénylése, szamizdat kiadványok publikálása, vagy a klasszikus passzív ellenállás helyett a főhős, Rico Rodriguez a direktebb, húsba vágóbb megoldások híve.
Ahhoz, hogy küldetésünk sikerrel járjon, minél nagyobb káoszt kell okoznunk. Fontos katonai vezetők meggyilkolása, propaganda poszterek megsemmisítése,  víztornyok levegőbe röpítése, vagy gáztározók felrobbantása, mind megfelelnek a célnak. Csak a képzeletünk  és éppen aktuális fegyver arzenálunk szab határt annak, hogy milyen módszert alkalmazunk.
Márpedig tűzerőben nem lesz hiány:  az alapjátékban tizenhét különböző fegyvert használhatunk, amikhez a DLC-k további hatot adnak hozzá, ráadásul lehetőségünk van mindkét kezünkből egy-egy stukkerrel osztani az áldást. Járművek terén sincs okunk panaszkodni: száznál is többet lehet kipróbálni.  A játék hossza is tisztességes: ha csak a fők
üldetésre koncentrálunk, tizenöt-húsz órányi szórakozásban lehet részünk, de az, aki mindent fel akar fedezni, akár 75 órát is a monitor előtt tölthet.  

A játék itt érhető el: https://store.steampowered.com/app/8190/


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához