LFG.HU

HammerTimeCafe
CikkBot
hírekCimkek

Neil GaimanNeil Gaiman rajongói idén biztos nem fognak unatkozni. A népszerű író többek között egy Dr. Who epizódon is dolgozik, valamint idén napvilágot lát egy gyerekeknek írt regénye, a „Fortunately, the Milk”, valamint egy felnőtteknek szóló, a „The Ocean at the End of the Lane”.
Legnagyobb kiadói, a Headline és a Bloomsbury létrehozták a www.gaimanalmanac.com weboldalt, ahol az érdeklődők követhetik, min dolgozik Gaiman, valamint különböző bónusz tartalmakhoz juthatnak hozzá. A Headline ezen kívül egy „How to Talk to Girls at Parties” címen futó, ingyenesen letölthető novelláskötetet is meg fog jelentetni, amivel a kiadónak nem titkolt célja, hogy kedvet csináljon a „The Ocean at the End of the Lane” előrendeléséhez.
A fentieken kívül még szintén 2013-ban jelenik meg aMake Good Art” ami egy beszéd leirata, azUnnatural Creatures”-re keresztelt, mítoszokban és legendákban szereplő lényekről szóló novelláskötet, valamint  az „Instructions”  címen megjelenő képeskönyv, melyet Charles Vess-el közösen jegyez.

A legnagyobb bejelentés azonban alighanem az, hogy Gaiman következő regénye az „Amerikai istenek” folytatása lesz. Ennél többet sajnos nem lehet tudni. Jane Morpeth, a Headline vezetője mindössze a könyv valamikori megjelenésének tényét közölte a sajtóval.

Az angol nyelvű forráscikk az alábbi linken olvasható:
https://www.thebookseller.com/news/almanac-app-chart-gaimans-huge-2013.html


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához