LFG.HU

HammerTimeCafe
CikkBot
hírekCimkek

A Dishonored az utóbbi évek egyik legkellemesebb meglepetése: komplex, jól kidolgozott világgal rendelkező, érdekes és fordulatos videójáték – ami ráadásul önálló cím, nem pedig egy folytatás. Az iparosodó London hangulatát idéző Dunwall van olyan jól kidolgozott, hogy az ember azt gondolja, a fejlesztés kezdetétől fogva ezt szánták kalandjaink helyszínének. Ennek tükrében kissé meglepő, a pcgamesn.com-on olvasható cikk, amely a játék készítésének egyes fázisairól rántja le a leplet.

A történet ugyanis eredetileg a feudális Japánban játszódott volna, de mivel a készítők nem ismerték eléggé a korszakot, és az európai, és amerikai piacokon nehézséget jelentett volna marketing-szempontból egy ilyen, a többség számára idegen világ, végül Anglia mellett tették le a voksuk.

Akiket érdekel, hogy kik voltak azok a művészek, akik a leginkább hatottak a látványvilágra, és hogy mennyire alapos kutatómunkát végeztek a fejlesztők, az alábbi linken olvashatják el a teljes cikket: https://www.pcgamesn.com/dishonored/dishonored-began-life-game-set-medieval-japan

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2013/04/Dishonored.jpg

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához