LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Kedves Slightly Damned olvasók, rajongók!

A képregény magyar változatának tavaly nyári indulása óta csaknem egy év telt el és immár a 100. oldal is felkerült az LFG.HU oldalára! (Amit ezúttal is köszönök nekik!) Ebből az ünnepi alkalomból kicsit utánajártam, hogy hányan is olvassák a Kissé Átkozottak képregényt. Bevallom, hogy – talán kishitűségből – azt hittem, csak egy-két ember, maximum egy tucat kitartó olvasó számára készítgetem hétről hétre a fordításokat, viszont a valós számok meggyőztek arról, hogy igenis van értelme munkámnak! (Az utóbbi  hónapban már 600 felett volt az rendszeresen visszatérő olvasók száma.) Juhééé! :-)

Persze én csak a fordító vagyok, Chu érdeme ez a remek kis történet, a jópofa, szerethető karakterek, valamint a sokféle és sokszínű esemény. A történet első része amúgy már képregény-könyv formájában is megjelent, és most jön a második kötet, persze csak angolul. És annak ellenére, hogy az angol eredeti immár az 590. oldalnál tart, jó úton haladok afelé, hogy beérjem a saját fordításommal! (Mondjuk ez nem a jövő héten fog bekövetkezni.)

A lényeg, hogy így a 100. oldal alkalmával szeretnélek megkérni Titeket, olvasókat, rajongókat, hogy írjátok meg véleményeteket, mit gondoltok a képregényről, a fordításról, a történetről, a szereplőkről, van-e valami, amin szeretnétek, hogy változtassak a fordítások során, és hasonlók! Terveim szerint a vélemények, hozzászólások közül a legérdekesebbeket le fogom fordítani Chu-nak, és elküldöm neki, hadd lássa, hogy a távoli kis Magyarországon is milyen sokan szeretik kissé átkozott történetét!

Emellett a jövő héten, április 29-től május 5-ig minden nap meg fog jelenni egy-egy magyarított oldal, hogy még hamarabb behozhassam kis lemaradásomat. :-)

Köszönöm, hogy olvassátok a képregényt és további jó olvasást, izgulást, és nevetést kívánok mindannyiotoknak!

Üdv!

Stigi
a Kissé Átkozottak (Slightly Damned) fordítója

 

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához