LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Launch trailer érkezett az Európában április 26-án megjelenő Star Trek: The Video Game-hez.
A játék története a gornok, egy az eredeti sorozatban felbukkanó, hüllőszerű faj tagjai körül fog forogni. A lények elraboltak egy bizonyos „Helios-gépet”, amit vulkáni tudósok fejlesztettek ki, hogy megkönnyítsék új kolóniájuk felépítését – és ami rossz kezekben használva veszedelmes fegyver lehet. A feladat adva van: a Voyager  Enterprise legénységének mindent meg kell tennie, hogy visszaszerezze a Heliost, és felszámolja a gornok jelentette fenyegetést.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2013/04/Star-Trek-The-Video-Game-008.jpg

A játék elsősorban a kooperatív módot kedvelők számára készült, mert Kirk és Spock, a két játszható karakter eltérő képességekkel, és fegyverekkel bír, de természetesen az egyjátékos módot preferálókat sem éri hátrány.  A heves természetű Kirk inkább lövöldözni szeret, míg Spock a lopakodás mestere, illetve előszeretettel használja különleges képességeit, a bénító ütést és az elmekontrollt. A fejlesztők állításuk szerint komolyan együttműködtek a filmekért felelős csapattal a program készítése során, így akinek tetszett a sorozat rebootja, az a játékban – amiben a szereplők hangját a filmben játszó színészek kölcsönzik – sem fog csalódni.

A videó itt tekinthető meg:

Aki pedig lemaradt volna az eredeti Kirk kapitány küzdelméről a gornnal, az itt pótolhatja a kultúrtörténeti jelentőségű harcjelenetet:

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához