LFG.HU

taverna
CikkBot
hírekCimkek

A Bethesda bejelentése alapján 2013 utolsó negyedében érkezik majd a Wolfenstein széria legújabb része, ami a The New Order alcímet kapta: a program PC-re, valamint mind a jelenlegi, mind a következő konzolgeneráció tagjaira meg fog jelenni.
A játék egyfajta rebootja, azaz új alapokra való helyezése lesz a jól ismert sorozatnak.  Kalandjaink egy alternatív valóságban játszódnak majd, ahol a nácik csodafegyvereiknek köszönhetően diadalmaskodtak a második világháborúban. A korábbi részekhez hasonlóan most is B. J. Blazkowicz, az amerikai szuperkatona és titkosügynök bőrébe bújva kell majd felszabadítanunk uralmuk alól a világot.

A játék készítése során az id Tech 5 fejlesztési rendszert használják: ugyanez a motor futott a Rage alatt is, illetve a jelenleg fejlesztés alatt álló, Shinji Mikami által felügyelt „The Evil Within” is ezt fogja használni, mint ahogy a tervek szerint a Doom 4 is.  Bizakodásra ad okot, hogy a fejlesztéssel megbízott MachineGames tagjai játékipari veteránok, akik többek között – igaz, még a Starbreeze Studios tagjaiként – olyan címeken dolgoztak, mint a rendkívül sikeres Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay,  vagy a 2007-ben megjelent horror-FPS: a The Darkness.

A bejelentéshez természetesen kedvcsináló videó is érkezett:

 

Nagy utat tett meg a játék....

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához