LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Az SKS Studios nem számít veteránnak a játékpiacon: eddig mindössze egy End Night című program áll a hátuk mögött – azonban a csapat tagjai részt vettek a 300 és a Tron: Legacy speciális effektjeinek munkálataiban. Legújabb projektjük a The Forest nevet viseli, azonban a készítők tapasztalatlansága ellenére ígéretesnek tűnik.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2013/05/136803394772.png

A játék egy nyitott világú, belső nézetű horror lesz: a történet szerint a repülőgépünk lezuhan egy erdőben, távol a civilizációtól. A feladat egyértelmű: emberek lakta vidékre kell jutnunk, lehetőleg minél előbb. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, biztosítanunk kell a létszükségleteinket: táplálkoznunk kell, tüzet gyújtanunk, hogy ne fagyjunk meg és nem árt, ha éjszakára is gondoskodunk magunknak valami biztonságos búvóhelyről.

Utóbbira lesz talán a legnagyobb szükségünk: legkegyetlenebb ellenfeleink ugyanis nem az elemek, az éhezés vagy a természet lesznek, hanem sápatag, ocsmány kannibálok, akik a húsunkat akarják. Soha sem tudhatjuk, mikor és hányan csapnak le, vagy hagytak-e hátra csapdákat.. és egyetlen pillanatig sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy ez az ő területük és élni fognak a hazai pálya előnyével.

Csak rajtunk áll, hogy megpróbáljuk elkerülni őket vagy éppen felvesszük ellenük a harcot barkácsolt fegyvereinkkel. A fejlesztők a Cannibal Holocaustot és a nálunk „A Barlang” néven bemutatott The Descentet hozták fel példának arra, mire számíthatunk a játék során. A program érdekessége, hogy támogatni fogja az Oculus Riftet: ez gyakorlatilag egy virtuális valóságot előállító szemüveg, amit magunkra véve úgy érezhetjük, mint ha valóban részesei lennénk a játéknak.

A The Forrest a készítők szándékai szerint még idén megjelenik PC-re. A játékról egy videó is megjelent a neten:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához