LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A The Witcher sorozatért felelős lengyel fejlesztőcég, a CD Project RED kellemes meglepetéssel rukkolt elő a második rész rajongói számára. A népszerű szerepjáték ezentúl könnyűszerrel modolható lesz, azok számára is, akik nem jeleskednek a programozásban: így könnyebb lesz kivárni, ameddig Geralt kalandjainak harmadik, „Wild Hunt” alcímmel érkező része megjelenik 2014-ben.

A REDkit néven futó alkalmazás segítségével kedvünkre alakíthatjuk az alapjátékot, jelentősen megnövelve annak újrajátszhatóságát és amúgy is tekintélyes, húsz-harminc órás játékidejét. A programot tesztelők szerint a REDkit használata rendkívül egyszerű, különösen ahhoz viszonyítva, hogy milyen mélységben nyúlhatunk bele az alapjátékba. A nappal és az éjszaka dinamikus változásán valamint a környezet maximális testre szabásán kívül lehetőségünk lesz új dialógusokat adni a már meglévők mellé, illetve könnyűszerrel alkothatunk olyan új küldetéseket amilyeneket éppen kedvünk tartja, többféle kimenetellel és megoldási lehetőséggel. Emiatt a kalandoknak tényleg csak a fantáziánk szabhat határt. A program hivatalos honlapján már elérhető egy alfa verziójú mod ami a Lykaon nevet kapta – a fórumokon olvasható hozzászólások alapján méltó az alapjátékhoz.

A REDkit a http://redkit.cdprojektred.com/ oldalról érhető el: itt a szoftver letöltése mellett folyamatosan nyomon követhetjük a különböző, REDkittel kapcsolatos híreket és az esetleges frissítéseket.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához