LFG.HU

taverna
CikkBot
hírekCimkek

Casey Hudson /a 2015-ben megjelenő Mass Effect 4 munkálatainak legfőbb irányítója/ érdekes kijelentést tett a napokban. Véleménye szerint el kellene gondolkozni azon, hogy érdemes lenne pár népszerűbb karakter előtörténetét vagy olyan kalandját bemutatni, ami nem kötődik a fő történetszálhoz. Így a rajongók többet tudhatnának meg az adott szereplőkről, jobban megismerhetnék az előtörténetüket és azokat az eseményeket, amik olyanná formálták a karaktereket, amilyennek megismerhettük őket a Mass Effect eseményei alatt.

Véleményét számos, a sorozaton dolgozó, magas beosztású személy is osztja: Mac Walters /vezető író/, Dusty Everman /pályatervező/, Mike Gamble /producer/ és Preston Watamaniuk /a designer csapat feje/ is egyetértettek Hudson terveivel.

A készítők szerint a kalózkirálynő Aria T’Loak, a csak „The Illusive Man” néven ismert  titokzatos Cerbeus vezér és Kai Leng, az orgyilkos merültek fel, mint egy ilyen játék esetleges fő karakterei, de Javik, a prothean faj utolsó túlélője is alkalmas szereplő lenne az illetékesek szerint. Ugyanakkor, Hudson Garrus Vakarian, a C-Sec ex-nyomozójának nevét is megemlítette. Az, hogy lesz-e valami a dologból nem tudni, de bejelentők személye, illetve az alapján, hogy már konkrét karakternevek kerültek említésre, erősen valószínűsíthető, hogy a terveket hamarosan tettek követik majd.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához