LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A fejlesztők ígéretéhez híven megérkezett a hivatalos trailer a Batman: Arkham Origins-hez. A játék cselekménye az Arkham Asylum előtt játszódik, szentestekor. Batman itt még messze nem az a profi harcedzett bűnüldöző, akinek ismerjük, ennek ellenére már épp elég borsot tört a város alvilágát vezető Fekete Maszk orra alá ahhoz, hogy a gengsztervezér vérdíjat tűzzön ki a fejére. Akkorát, ami a világ legjobb orvgyilkosainak az érdeklődését is felkelti.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2013/05/Batman_Arkham_Origins.jpg

Feladatunk természetesen a merénylők elkerülése lesz, de Fekete Maszkkal is le kell számolnunk. Emellett – hírnevünket megalapozandó – különböző mellékküldetéseket is elvégezhetünk: szuperbűnözők levadászásával vagy bűncselekmények megakadályozásával növelhetjük a reputációnkat. Emellett tapasztalati pontokat szerezhetünk, amikkel felszerelésünket és képességeinket fejleszthetjük.

A készítők nagy hangsúlyt fektettek a szinkron minőségére. A korábbi részekkel ellentétben Batmannek most nem Kevin Conroy, hanem Robert Craig Smith kölcsönzi a hangját: őt a legtöbben Ezio Auditore, az Assassin’s Creed sorozat egyik főszereplőjének szinkronszínészeként ismerik. Ugyanakkor Conroyt is hallhatjuk majd a játék során – de azt a készítők még nem árulták el, hogy ez alkalommal kit is fog megszólaltatni. Joker esetében is úgy érezték a készítők, hogy változásra van szükség: Mark Hamillt Troy Baker, Booker DeWitt hangja váltja.

A Batman: Arkham Origins október huszonötödikén jelenik meg, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, PC-re és Wii U-ra.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához