LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Az Első Magyar D20 Társaság (EMDT) fennállásának örömteli 10. évfordulója alkalmából az LFG.HU kalandmodulíró pályázatot hirdet a közösség kezdeményezésére. A pályázatra Kard és Mágia rendszerben írt modulokat várunk, az alábbi feltételek szerint:

  • Legyen kipróbált (lemesélt) kalandmodul
  • Terjedelme az ábrákkal és mellékletekkel együtt legfeljebb 20 A/4-es oldal lehet (legalább 9-es méretű, Arial betűtípussal szedve)
  • Ne legyen szigorúan világspecifikus. Törekedjen az általános felhasználhatóságra, beilleszthetőségre a már futó kampányokba
  • Legyen önmagában, a “hivatalos” (a fomalhaut.lfg.hu-ról letölthető) Kard és Mágia kiadványok segítségével felhasználható
  • Nem lehet korábban már publikált kalandmodul, és nem sérthet szerzői jogot

A kalandmodul emellett tartalmazza a következőket:

  • Legalább egy fantasztikus helyszín
  • Legalább egy új szörnyeteg
  • Legalább egy új varázstárgy
  • Legalább egy véletlenszerűség-táblázat
  • Legalább egy dungeon (tágabb értelemben véve; lehet torony, udvarház, vagy akár a 16 egybecsúszott sík éteri tükörlabirintusa is. A méretét illetően nincs megkötés.)

A kalandmodul tartalmára vonatkozó feltételek szándékosan lazák és kreatívan értelmezhetőek. Nevezési díj nincs, egy pályázó több pályaművel is nevezhet. A díjazottak könyvcsomagot, ART.RPG kiállításról származó képeket és díszkötésű Kard és Mágia szabálykönyvet nyerhetnek. A beérkező pályázatokat elGabor, a Kard és Mágia írója fogja értékelni. (A szerkesztőség egyéb pályázatokhoz hasonlóan ezúttal is fenntartja a jogot, hogy a helyezéseket ne ossza ki, ha nem talál arra érdemes művet a kalandmodulok között, vagy megosztottan díjazzon.)

A megjelenésre alkalmas modulok (a vizuális formátum esetleges megváltoztatásával és a szükséges jogi függelék hozzáadásával) az eredményhirdetést követően letölthetőek lesznek az LFG.HU és/vagy a FOMALHAUT.LFG.HU oldalról.

A pályázatokat .pdf, .rtf, .doc vagy .docx formátumban kérjük eljuttatni a modulverseny TEKERCS lfg PONT hu emailcímre.
A fájlnévbe írjátok bele a (nick)neveteket és a kalandmodul címét (a biztonság kedvéért ékezetek nélkül)!

Beküldési határidő: 2013. július 31.
Eredményhirdetés: 2013. augusztus 31.

Reméljük sikerült felcsigázni az érdeklődéseteket; jó alkotást kívánunk, és… fight on! ;)

Kapcsolódó linkek:
Az Első Magyar D20 Társaság és a Kard és Mágia tíz éves története
Kard és Mágia


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához