LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A 2004-ben megjelent – majd 2005 szeptemberében felújított – Fable, az azonos címen futó sorozat első részének HD változata előreláthatóan 2013 karácsonyán lesz elérhető Xbox 360 tulajok számára.

A hírek szerint az új verzió nem a klasszikus Fable felújítása lesz, hanem a „The Lost Chapters” alcímet kapott, kibővített és újításokkal feljavított játéké, ez azonban még nem biztos: a részleteket majd az E3 expón árulják el.  Ebben a változatban az eredeti játékban csak kisebb szerepet kapó karakterek komolyabban befolyásolják a történet alakulását, illetve kilenccel több helyszínt és tizenhattal több küldetést kapunk, az extra tárgyakról, mimikai elemekről, és varázslatokról nem is beszélve.

Kattints a képre a nagyobb képhez

A két játék között elsősorban a grafika lesz a különbség: az összehasonlításhoz kiadott képek igen meggyőzően prezentálják a fejlődést. Ezen kívül a program támogatni fogja a SmartGlasst, illetve új mentési és achievement rendszert fog tartalmazni, valamint az ígéretek szerint a töltési idő minimálisra csökken majd.

A  bejelentéshez kapcsolódóan természetesen beindultak a találgatások. Az Xbox One  bemutatója után Yusuf Mehdi, a Microsoft Interactive Entertainment Business feje utalt arra, hogy az Xbox 360-at egy „hatalmas meglepetéssel” még évekig életben tartják és még huszonötmillió példányt terveznek értékesíteni a konzolból. Könnyen lehet, hogy a Fable Anniversary csak az „első fecske” és nemsokára számos klasszikus cím grafikailag felújított változata válik majd elérhetővé.

A bejelentéshez egy teaser videó is érkezett…


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához