LFG.HU

Glowface
mesélőknekCimkek

A Hősök Hajnala megállíthatatlanul folytatódik. Legutóbb, a hetedjére megrendezett 4. kiadásos Dungeons & Dragons versenyen nagy vidámság és lelkesség közepette teljesítettük az idei szezon versenysorozatának, a Kígyó legendájának 4. darabját. A Kígyó vándorútja jó mulattság volt!

A kalandsorozat érzékelhetően kezd célegyenesbe érni, egyre több titokra fény derül, a szálak kibogozódnak. Ezennel közzétesszük a versenykalandot: játékosainknak, hogy kiderítsék mit rontottak el és milyen kalandokat élhettek volna még át; és persze a tisztelt szerepjátékos-közönségnek, ha valaki szeretné otthoni használatra is hasznosítani.

Figyelem: a kaland versenymodul, tehát legalábbis minimális mesélői előkészületet igényel otthoni használtra történő felhasználása.


Némi (spoileres) íztelítő azoknak, akik lusták átolvasni a kalandot

  • a Szigetvilág korábbi dicső királynőinek utolsó túlélője is dicstelen véget érhet hőseink aktív közreműködésével;
  • közkívánatra, a Kígyó visszatér népszerű szivarozó troll vudu-papja, Kul Kul ismét feltűnik, hogy tutujgassa és boldogítsa a játékosokat;
  • üldözhetünk egy mágikus hajót a világ végére, csodás és elképzelhetetlen kalandokon keresztül, az Odüsszeiát megszégyenítő epizódokon át. Játssz istenekkel az örökké változó Vándorló-szigeten, látogass meg egy rémálomba hajló mesevilágot, ruccanj le a Holtak Szigetének alvilági csarnokaiba, vagy hajózz fel a függőleges Feltengeren!

Igen, a mostani kaland (szándékosan) lineárisabb (néhány elágazással, alternatív epizódokkal) mint az előző néhány kaland. Kíváncsiak voltunk, az előző kalandok bóklászós, szabadon válogatós hangulata után tudunk-e összehozni olyan kötöttebb struktúrájú játékot, amelyet ugyanúgy élveznek játékosaink. Azt hiszem, elégedettek lehetünk: szerintem a feszültség, izgalom, és a szórakozás foka ezúttal is több mint megfelelő volt.

Olvassátok, használjátok egészséggel és persze minden visszajelzést, észrevételt nagy örömmel fogadunk.

Találkozzunk legkésőbb kora ősszel, a Kígyó legendájának záró történetével!

Klikk ide a letöltéshez
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához