LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Hivatalos megerősítést ugyan még nem kapott a hír, de egy, a program tesztelésében részt vevő, idolninja nicknévű blogger által kiszivárogtatott információ szerint hónapok kérdése, hogy egy – alighanem ingyenesen letölthető – modkészlet jelenjen meg a Saints Row harmadik részéhez.

A szoftver segítségével lehetőségünk lesz új küldetéseket, ruhákat és fegyvereket tervezni, valamint kedvünk szerint alakíthatjuk Steelport városát,  de akár új npc-ket is tervezhetünk, vagy éppen a játék fizikáját variálhatjuk kedvünk szerint: lehetőségeink igencsak tágak lesznek.

A fejlesztők szándéka szerint a második részhez is elérhetővé teszik majd a modok készítését. Mindez azonban csak egyfajta teszt lesz: ha a játék körül kiépült rajongói bázisnak tetszenek az új lehetőségek és képesek szellemes no meg népszerű tartalmat előállítani, akkor az augusztusban megjelenő negyedik rész PC-s verziójához alighanem már az induláskor vagy nem sokkal utána elérhető lesz egy program, amivel kedvünk szerint változtathatjuk az alapjátékot, jelentősen megnövelve annak újrajátszhatóságát.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2013/06/saints-row-3-logo.jpg


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.