LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Hirtelen gyorsasággal a közelmúltban két Pókember regény is megjelent a magyar piacon, az egyik a Szukits kiadó, a másik a Filmcsillag Kft gondozásában.
A két könyvet egymás mellé téve azonban szembetűnhet néhány változás:
- a szöveg mennyisége (Szukits: 13 ív, Filmcsillag kft: 4 ív)
- az ár (Szukits: 1390 Ft, Filmcsillag kft: 999 Ft)

Döntse el mindenki, hogy mire is van szüksége. Az olcsóbb és rövidebb változatban habár szerepelnek színes képek, de a szöveg mennyisége miatt sokkal inkább egy film-emlékeztető, míg a másik verzió egy regény értékű kiadvány.

Mindkét verzióhoz jó olvasgatást kívánunk! :)

Miről is szól a regény?
Peter Parker átlagos New York-i srác, az a fajta, akit csak született vesztesként szokás emlegetni: imád tanulni, halk szavú, és csak titokban mer rajongani a szomszéd lányért. Nyugodt, szürke élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor megcsípi egy génmanipulált pók.
Döbbenten és rémülten kénytelen tudomásul venni, hogy fantasztikus képességekre tett szert.
Peter nehezen tudja feldolgozni a váratlanul ráruházott hatalmat. Igyekszik tovább élni megszokott életét, ám hamarosan azon veszi észre magát, hogy rablókat fékez meg, embereket ment ki égő házakból, miközben vékony pókfonálon függeszkedve lendül át a felhőkarcolók között tátongó, szédítő mélység felett.
New York városa sem tud megbarátkozni a különös lénnyel, és hiába Peter minden igyekezete, a média mégis félelemmel és gyűlölettel kezeli. Ám amikor felbukkan egy könyörtelen őrült, akit csak a hatalom megszerzése érdekel, többé már az újságírók sem dughatják a fejüket a homokba. Be kell látniuk, hogy a két emberfeletti lény között folyó küzdelem tétje nem kevesebb, mint hogy a jó vagy a gonosz fog uralkodni a világváros felett.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához