LFG.HU

Thaur
eseményekCimkek

Igen! Lesz! Az idén is!

Mikor: augusztus 9. (szombat dél) – aug. 14. (csütörtök, de.) – 5 éjszaka, 6 nap

Hol: Szolnoki Turisztikai és Szabadidő Központ, Szolnok, Tiszaliget (http://gyia.freeweb.hu/SZOLNOK.HTM)

Hol lakunk: egymáshoz közel, félkörben elhelyezett 6 kőházikó, mindegyikben 2 szoba van 3 db. emeletes ággyal (azaz szobánként 6 férőhely), plusz asztal székekkel, plusz 2 fürdőszoba. Emellett külön közös helyiség is lesz, amit csak mi használunk.

Mit eszünk: teljes ellátás a szokásos elrendezésben: ebéd délben, meleg vacsora este (külön étkezőben), + éjszakai fejadagok a saját közös teremben. Étlap a megelőző héten lesz, közzétesszük. Vegetáriánusok szóljanak!

Programok: az előzetes beosztás szerint a hétvége a modulé, az árny pedig a későbbi napokon zajlik. A programokról részletesebben később.

Mindez mennyiért:
előre fizetve (június 30-ig): 17 000 Ft
helyszínen fizetve: 18 000

Kedvezmények:
párok, testvérek, rokonok: előre fizetve 16500/fő, helyszínen 17000

Emellett aki olyan embert hoz, aki még nem volt, annak a befizetett, nem kedvezményes részvétei díjból a táborban 500 ft-ot visszafizetünk.

Ezek a legfontosabbak, most már mindenki meg tudja tervezni a nyarát :) Megközelítésről, vendégekről, fizetési lehetőségekről és minden egyébről, ami érdekel benneteket, ugyanitt írunk még.

Aki szeretne többet tudni, az felteheti a kérdéseit a megfelelő fórumon, vagy ha mégsem, akkor a következő címeken érdeklődhet:
redjudy@freemail.hu (Gwen)
megyesib@index.hu (Bby)
thaur@ludens.elte.hu (Thaur)
codexjoe@freemail.hu (Joe)


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához